Tanınmış analistten Bitcoin ve XRP için korkutan senaryo! “Dördüncü çeyrek sıkıntılı geçecek”
Bitcoin kârlı bir yatırım mı? Dikkat çekici bir veri ortaya çıktı

Bitcoin analizi: Kısa ve uzun vadede BTC için kritik seviyeler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

BTC/USD paritesinin en çok kullanılan zaman grafiklerine göre kısa ve uzun vadeli öngörülerini içeriğimizin devamında bulabilirsiniz.

1 haftalık BTC/USD grafiğinde, Bitcoin fiyatı, üçgen formasyonundan çıktı ve düzeltme kanalı içinde düşüşe devam etti. Şimdi, BTC fiyatı, uzun vadede % 50.0 ile % 61.8 (7350.00 dolar) Fibo arasında ve % 76.0 (5860.00 $) seviyesine düşmeye devam edebilir. Ana direnç seviyesi olarak kabul edilen 9850 dolar seviyesinin geçilmesi, düzeltmenin sona ermesinin ve yeni yükselişin başlamasına neden olabilir. Bu durumda 13.850 dolara doğru bir hareket başlayabilir. Yıllık zirve seviyelerinin kırılması ise 15.550 dolara kadar bir yükseliş görmemizi sağlayabilir.

Haftalık grafikte önemli göstergelere baktığımızda, MACD’nin kırmızıya döndüğünü görebiliriz; Stokastik ise aşırı alım bölgesine girmiş durumda. Tüm bu sinyaller, düşüş eğiliminin bir işareti olabilir.

Günlük grafikte BTC/USD sürekli azalan bir düzeltme kanalı oluşturuyor. BTC fiyatı, % 50.0 ve % 61.8 ile güvenceye alındıktan sonra, bir toparlanma beklenebilir. Bununla birlikte, geri çekilmenin  % 61.8 (7350 dolar) seviyesini geçmesi % 76.0 (5860.00 dolar) Fibo’nun test edilmesine neden olabilir. MACD çizgilerinin ve kırmızı bölgesinin aşağı inmesi hareketi teyit edebilir.

4 saatlik BTC/USD grafiğinde ise düşüş eğilimi yavaşlamışa benziyor. Stokastik’in aşırı satım bölgesinden çıkışı,% 23.6’ya ulaşan geri çekilmenin sonlanmasına işaret edebilir. Toparlanma hareketinin bir sonraki hedefi % 38.2 (8747.00 dolar) ve% 50.0 (9075.00 dolar) Fibo olabilir. Ana destek seviyesi ise 7675 dolar hesaplanıyor.

Ekim ayının başında kripto paraların genelinde bir stresli olduğu açıkça görülüyor. BTC’nin son zamanlarda kısa vadede sert düşüşler göstermesi buna bir örnek olarak gösterilebilir.

coinspeaker

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin