Ünlü kripto hedge fonu yöneticisinden korkutan Bitcoin tahmini
Ünlü kripto hedge fonu yöneticisinden korkutan Bitcoin tahmini

Bitcoin analizi: BTC volatilite düşüklüğü ile 10.300 dolar seviyelerinde geziyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin’in dolar karşısındaki performansına son günlerde bir yavaşlama söz konusu. Yatay seyrine devam eden Bitcoin grafiği, son 24 saatte neredeyse yüzde 0,5 oranında azaldı. Orta vadede yükselme olasılığını sürdüren Bitcoin, son günlerde 10.300 doların üzerinde kalma mücadelesi veriyor.

Bitcoin güne 10.422 dolar seviyesinde zirve gördükten sonra düşüş ile başladı. Yüzde 1,20 düşüş ile 10.300 dolar desteğine gerileyen kripto para, şu an yatay seviyede devam ediyor.

grafik

Bitcoin fiyat tahmini

Hafta sonuna girildiği şu saatlerde Bitcoin’de önemli bir hacim düşüklüğü görülüyor. Geçtiğimiz hafta boyunca özellikle 10.350 doları geçme konusunda başarısız olan BTC, zaman zaman bu seviyenin üzerini görse de kalıcı olamadı. Bu durum satıcıların hâkimiyeti ele geçirip, BTC/USD paritesinin düşüşüne neden olabilir.

Mevcut durgunluk, piyasanın bir karar aşamasında olduğunu gösterirken önümüzdeki günlerde volatil hareketlerin başlayabileceğini görebiliriz.

Kritik teknik destek ve direnç seviyeleri ise şu şekilde gözüküyor:

R1 – 10.459,16 Dolar, R2 – 10.557,77 Dolar, R3 – 10.674,05 Dolar

S1 – 10.244,27 ABD doları, S2 – 10.127,99 ABD doları, S3 – 10.029,38 dolar

cryptonewsz

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin