“Bitcoin yakın zamanda en az 90 bin dolar seviyesine çıkacak.”
“Bitcoin yakın zamanda en az 90 bin dolar seviyesine çıkacak.”

“Bitcoin altından değerlidir ve yakında 700 bin dolar olabilir!”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

23 yıllık Sohn Yatırım Konferansı’nda konuşan Pfeffer Capital şirketinde hedge fonu yöneticisi olan John Pfeffer, Bitcoin’in her alanda altından daha değerli bir yatırım olduğunu söyledi. Ayrıca John Pfeffer açıklamalarına şu önemli tahmini de ekledi: “Bitcoin yakında 700 bin dolar olabilir!”

“Bitcoin yakın zamanda en az 90 bin dolar seviyesine çıkacak.”

CNBC’nin Hızlı Para programına bu sabah katılan John Pfeffer, Bitcoin’in yakın zamanda en az 90 bin dolar seviyesine çıkacağı ve fiyatın 700 bin dolara kadar  yükselebileceği tahmininde bulundu. Ayrıca John Pfeffer, Bitcoin ve kripto varlıklarının genel olarak bir risk sermayesi olarak düşünülmesi gerektiğini belirterek, bu alandaki yatırımların “sıfıra gidebileceği ama çok daha değerli de olabileceği” yorumunu yaptı.

John Pfeffer, Bitcoin’in özel altın külçelerine eşdeğer, yaklaşık 1,5 milyar dolar değerindeki toplam değerinin 150 milyar dolara gelmesi halinde 90.000 dolarlık sözde “düşük” tahmininin tutacağını açıkladı. Diğer taraftan John Pfeffer Bitcoin’in 700 bin dolarlık seviyeye gelmesini sağlayacak şeyin mümkün olmasa da önemli bir rezerv para birimine dönüşümü olacağını belirtti. Aynı zamanda konuşmasında bu ikinci senaryo için bir basketbol sahası figürünü örnek verdi ve Bitcoin’in yabancı rezervlerin %25’ini yitirmesi durumunda ağın değerinin 6,4 trilyon dolara ulaşacağını da belirtti.

“Altın, açıkçası oldukça aptalca bir yatırım aracı.”

John Pfeffer açıklamalarına şunları ekledi:

Altın, açıkçası oldukça aptalca bir yatırım aracı. Biz uzaya rahatlıkla çıkıyoruz, dijital toplumuz ve hala birikimlerimizi sarı bir metal aracılığıyla kullanıyoruz. Ancak egemen olmayan bir değer deposu olarak altını tahtından edeceğiz. Altını, daha iyi bir teknoloji ile değiştireceğiz ve bunun için de ilk aday Bitcoin gibi görünüyor. İşe yarayıp yaramadığını hep birlikte göreceğiz.

John Pfeffer Bitcoin’in gelişmiş ülkelerde “kahve için ödeme” seçeneği olarak kullanılmasını öngörmediğini, ancak çöküşü olan bazı ülkelerde Bitcoin’in günlük kullanım için önemli olabileceğini vurguladı.

“Bitcoin’in bir rezerv para birimi olması, uzun zaman alacak.”

John Pfeffer, Bitcoin için düşük seviye olarak nitelendirdiği 90 bin dolarlık seviyeye, Bitcoin’in birkaç yıl içinde çıkılabileceğini belirtti. Ayrıca kurumsal yatırımcıların piyasaya gelmesinin bunu tetikleyeceğini de vurguladı. Fakat John Pfeffer’a göre, Bitcoin’in bir rezerv para birimi olması, uzun bir süreçten sonra olacak. John Pfeffer’ın perspektifi, aynı Winklevoss kardeşlerin 2016’da yaptığı Bitcoin’in altından iyi olduğu yorumunu hatırlatıyor.

En güncel haberleri Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Cointelegraph

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kar ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin