Bitcoin 28.000 doların altına düşerken, bu 2 altcoin piyasa duyarlılığına meydan okudu!
Bitcoin 28.000 doların altına düşerken, bu 2 altcoin piyasa duyarlılığına meydan okudu!

Bitcoin 28.000 doların altına düşerken, bu 2 altcoin piyasa duyarlılığına meydan okudu!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Lido DAO (LDO) ve Bitcoin Cash (BCH), ilk 50 altcoin arasında kayda değer kazançlar elde eden iki istisna oldu. Ancak Bitcoin’in sorunları devam ediyor ve üçüncü gününde neredeyse 27.000 dolara ulaşan başka bir fiyat düşüşü yaşandı. Bu durum diğer altcoin’lerin de zarar görmesine neden oldu ve özellikle MATIC, SOL, DOGE ve LTC değer kaybetti. Ancak LDO ve BCH yükselişe geçti.

BTC’nin yeni yerel düşük seviyesi

BTC’nin yeni yerel düşük seviyesi, onu neredeyse 30.000 dolara çıkaran etkileyici bir yükselişin ardından gerçekleşti. Ancak bu seviyeyi koruyamaması, yaklaşmakta olan bir sorunun habercisi oldu. Ayılar piyasanın kontrolünü ele geçirdi ve BTC’yi 29.000 doların altına çekti. Pazar günü orada kaldıktan sonra, Pazartesi günü daha da kötüye gitmeye başladı. Sonuç olarak, varlık bin dolardan daha fazla düştü.

Son 24 saatte, boğalar için daha da fazla acı yaşandı. Bitcoin, başka bir fiyat düşüşünde 28.000 dolardan 27.200 doların biraz üzerine çıktı. O zamandan beri birkaç yüz doları kurtarmayı başardı, ancak gün içinde hâlâ %1’den fazla düşüş var. Bu nedenle, Bitcoin’in piyasa değeri 535 milyar dolara düştü. Cuma gecesi bu metrik 560 milyar doların oldukça üzerindeydi. Ayrıca altcoin’ler üzerindeki hakimiyeti de biraz gerileyerek %47’nin biraz altına indi.

BTCUSD. Source: TradingView

BCH ve LDO piyasa duyarlılığına karşı çıkıyor

Diğer altcoinler de son birkaç gündür kayıplar yaşadı. Ethereum hafta sonu boyunca 1.900 doların üzerindeydi, ancak şu an itibariyle 1.850 doların altına düştü. Binance Coin ise 340 dolardan 315 dolara düştü.

XRP, DOGE, MATIC, SOL ve LTC daha da fazla kayıp yaşadılar ve bir günde %5’e kadar düştüler. Ancak BCH ve LDO yükselişe geçti ve yaklaşık %7 arttılar. Sonuç olarak, BCH 120 dolardan işlem görürken, LDO 1,8 doların üzerinde işlem görüyor.

Ancak toplam kripto piyasası değeri bir kez daha düştü. Günler önce 1.2 trilyon doların üzerinde olan bu metrik, şimdi CMC’de 1.140 trilyon dolarda.

Cryptocurrency Market Overview. Source: Quantify Crypto

cryptopotato


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin