featured

Bitcoin adres sayısı, düşen fiyata rağmen artmaya devam ediyor: Bu, BTC fiyatı için ne anlama geliyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para tüccarı ve analisti Ali, dün attığı bir tweet ile piyasa lideri Bitcoin’e (BTC) daha fazla insanın ilgi gösterdiğini açıkladı. Gönderiye göre Bitcoin ağında her gün yaklaşık 527.000 yeni adres oluşturuluyor ve bu da yılın en yüksek seviyesi.

bitcoin

BTC’nin fiyatının 26.000 dolar civarında dalgalanmasına rağmen analist, lider kripto para birimindeki adres sayısındaki artışın uzun vadeli bir yükseliş göstergesi olduğunu belirtti. Ayrıca bu büyümenin ağa yönelik sürekli ilgi ve güvenin olumlu bir işareti olduğunu kaydetti.

Bitcoin fiyat analizi:

Teknik açıdan bakıldığında, BTC’nin fiyatı basın zamanında 26K dolar direnç seviyesinin hemen altında işlem görüyordu ve bu seviye 9 günlük EMA çizgisiyle de çakışıyordu. Kripto para birimi önümüzdeki 24-48 saat içinde 26 bin doların üzerinde bir günlük mum kapatabilirse BTC’nin fiyatı 26.800 dolarlık bir sonraki önemli eşiğe yükselmeye devam edebilir.

Aşırı yükseliş senaryosunda, lider kripto para biriminin fiyatı önümüzdeki 2 hafta içinde 28.200 dolara kadar yükselebilir. Öte yandan önümüzdeki 48 saat içinde 26 bin doların üzerinde bir günlük mumun kapatılamaması Bitcoin’in fiyatının önümüzdeki birkaç gün içinde 25.300 dolara kadar gerilemesine neden olabilir.

Satış baskısının devam etmesi Bitcoin’in 25.300 dolarlık önemli destek seviyesinin altına inmesine ve önümüzdeki hafta boyunca 24.000 dolara kadar düşmesine neden olabilir. Bununla birlikte yatırımcılar ve tüccarlar, teknik göstergelerin basın zamanında kısa vadeli bir düşüş görünümünü desteklediğini not etmek isteyeceklerdir.

İlk olarak 9 günlük EMA çizgisi 20 günlük EMA çizgisinin altında konumlandı. Bu durum satıcıların kısa vadeli momentum açısından üstünlüğe sahip olduğuna işaret ediyordu. Buna ek olarak önemli bir düşüş teknik bayrağı tetiklenmenin eşiğindeydi.

Basın zamanında, günlük RSI çizgisi günlük RSI SMA çizgisinin altından geçmeye çalışıyordu. Bu iki teknik gösterge kesişirse düşüş momentumunda bir artışa işaret edecektir. Bu da BTC’nin fiyatının önümüzdeki birkaç gün içinde düşmesine neden olabilir.

coinedition

 


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin