featured

Chainlink göstergeleri kritik veriler ortaya koyuyor: LINK fiyatı nasıl hareket edecek?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Çoğu kripto para birimi ayakta kalmak ve başa baş seviyelerini korumak için mücadele ederken Chainlink biraz daha tatmin edici bir hafta geçirdi. CoinMarketCap’ten alınan verilere göre, LINK fiyatı son yedi günde yüzde 6,45 artışla 6,25 dolardan el değiştirdi.

Yukarıda bahsedilen duyarlılığa katkıda bulunmak için Chainlink ayrıca X’te (eski adıyla Twitter) Fiyat Akışı hakkında bir güncelleme yayınladı. Güncellemeye göre, Chainlink’in Fiyat Akışı 8,4 trilyon dolardan fazla işlem değeri sağladı. Ayrıca çözüm zincir üzerinde 10 milyardan fazla yüksek kaliteli veri noktası elde etti.

Chainlink

Bu, Chainlink ağı için önemli bir gelişmeydi. Ancak fiyat cephesindeki senaryo biraz sallantılı görünüyordu. LINK’in fiyatı günün açılış fiyatından yüzde 01,99 daha düşüktü. Ayrıca Göreceli Güç Endeksi (RSI) de bazı düşüş hareketleri gösterdi.

LINK’in RSI’ı 50 işaretine dokunmayı başarmış olsa da yazı yazıldığı sırada aşırı satım bölgesine doğru hareket ettiği görüldü. Bu, satış baskısının başladığını ve önümüzdeki birkaç gün boyunca devam edebileceğini gösterdi.

Bununla birlikte RSI’ın aksine, LINK’in Hareketli Ortalama Yakınsama Sapması (MACD) sıfır çizgisinin altında olsa da hâlâ yükseliş eğilimi gösteriyor. Böylece MACD LINK’in fiyatı lehine durdu. Ayrıca Müthiş Osilatör’ün (AO) de yeşil renkte ancak sıfır çizgisinin altında parlaması dikkat çekiciydi.

Satıcıların kontrolü daha fazla ele geçirmesi durumunda, yükseliş eğilimi düşüşe dönüşebilir. Ek olarak RSI’ın konumu göz önüne alındığında, bu yakın gelecekte bir olasılık gibi görünüyordu.

Chainlink metrik analizi

LINK’in metriklerine bakıldığında, fiyat cephesinde görülen durum alternatif bir senaryo ortaya koydu. LINK’in ortalama coin yaşı son üç ayda önemli bir artışa tanık oldu. Bu, LINK sahiplerinin fiyat değişikliklerine rağmen tokenlarını ellerinde tuttuğunun açık bir göstergesiydi.

Ayrıca LINK’in ağırlıklı hissiyatı eylül ayının başında hafif bir düşüş yaşamış olsa da toparlanmayı başardı. Bu, sorunlara rağmen LINK sahiplerinin altcoini tutma konusunda iyimser hissettikleri anlamına geliyordu.

Yükselen sosyal baskınlık da LINK’in sosyal cephedeki güçlü duruşunu ortaya koydu. Bununla birlikte fiyat cephesindeki hareket LINK’in uzun/kısa oranı üzerinde bir etki bırakmayı başardı. Yazının yazıldığı sırada, kısa pozisyon tutan tüccarların sayısı uzun pozisyon tutanlardan fazlaydı. LINK’in bir miktar toparlanma göstermesi durumunda kısa tüccarlar satış baskısına katkıda bulunacağından, bu LINK fiyatı için harika bir işaret değildi.

ambcrypto

 


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin