Çok sert yükselen bu altcoin için sırada hangi seviyeler var?
Çok sert yükselen bu altcoin için sırada hangi seviyeler var?

Bitcoin, 9.600 dolar seviyesindeki CME boşluğundan uzaklaşabilecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin’in değeri, listelerde 10.440 dolarlık direnç altında. Zirveye ulaşamaması spekülasyonların oluşmasına neden olurken, listelerde izlemeye devam ediyor. Hafta boyunca, varlık yavaş yavaş 9890 $’ın altındaki boşluğu kapatmış olsa da, uzun bir konsolidasyon dönemi de satın alma baskısında tükenmeye neden olabilir.

CME boşluğu

CME’nin düşen OI’sinin etkisi, pozisyonlarını kapatan yatırımcıların Bitcoin’in genel ticaretine de zarar verebileceği bir önceki makalede vurgulanmıştı. Bununla birlikte, yakın tarihli bir Ecoinometrics bülteni, bunun uzun vadede tamamen doğru olmayabileceğini öne sürdü.

Haber bülteni, Bitcoin uzun vadeli destek olmak için 10.000 $’lık eski bir direnç seviyesini yükseltmeye çalışabileceğinden, piyasa duyarlılığının henüz tamamen tersine dönmediğini belirtti.

CME’ye olan ilgideki düşüş, yerel bir tabanı sağlamlaştırmak için gerekli olan zayıf elleri sıyırmaya yönelik mevcut bir süreçte olduğunun olası bir göstergesidir.

Şu anda, alım / satım oranı 1: 1 idi, ancak Eylül’den önce 4: 1 idi. Rapor, opsiyon traderlarının kendilerini olası bir kısa vadeli düşüşten korumaya çalışırken, CME’nin OI’sindeki düşüşten dolayı sadece bir durumun yaşandığını açıkladı.

Bununla birlikte, aşağıdaki tabloya göre, uzun vadeli yükseliş duygusu oldukça geri çekilmiyor.

Dürüst olmak gerekirse, Bitcoin bu hafta tekrar 10.000 doların altına düşerse duyarlılık hala büyük bir darbe alabilir, ancak şu anda Bitcoin için her şey kaybolmadı.

“Farklı piyasa katılımcılarının Bitcoin’in 10.000 $ ‘a düşmesine tepkisi ilginç olacak.”

Willy Woo, 9600 – 9800 ABD Doları arasındaki CME boşluğunun doldurulamayacağına inanıyor.

Image

Öte yandan, önde gelen bir Bitcoin analisti, Bitcoin’in geçmişte çokça tartışılan CME boşluğunu doldurmak için düşmeyebileceğini söyleyecek kadar iyimserdi.

Willy Woo, mevcut aralıkta tutarlı likidite enjeksiyonu nedeniyle, her BTC düşüşünün yukarı doğru çekildiğini ve bu aralıktan uzak kaldığını öne sürdü.

Şimdi, yukarıdaki tabloyu analiz etmek, CME boşluğundaki işlem hacminin eksikliğinin (VPVR göstergesi) Bitcoin’in aralıktan uzaklaşması için güçlü bir neden olabileceğini, ancak yine de güvence elde etmek için başka bir güçlü yükseliş izdihamının gerekli olduğunu gösterdi.

Mevcut gelişmeyle birlikte Bitcoin, muhtemelen Eylül ayının geri kalanını tanımlayacak bir başka önemli haftaya doğru ilerliyor.

ambcrypto

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin