Litecoin'de boğaların kaçmasına neden olan faktörler
Litecoin'de boğaların kaçmasına neden olan faktörler

Litecoin kurucusundan şoke eden Ripple (XRP) açıklamaları

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ripple (XRP)’ın fiyatı kısa sürede keskin bir şekilde düştü, bu da kripto paranın fiyatını yıllık asgari seviyelere kaydırdı. Kripto topluluğunda önde gelen birkaç kişi, XRP’nin şu anda hiperinflasyondan geçtiğini vurguladı.

Charlie Lee Ripple (XRP)’a yönelik çarpıcı açıklamalarda bulundu

Charlie Shrem’in podcast’in son bölümünde, Litecoin kurucusu Charlie Lee XRP’ye değindi. Charlie Lee, Ripple’ın başlangıçta kendileri için 100 milyar adet XRP bastıkları iddiasına değindi. Ayrıca Charlie Shrem, Ripple’ın kendilerine BitInstant’ın XRP’yi eklemeyi kabul etmesi durumunda, onlara milyonlarca dolar değerinde XRP vermeyi vaat ettiğini söyledi. Ayrıca, Shrem onlara şu cevabı verdiğini ekledi:

Ripple’ın fizibilitesi olduğunu sanmıyorum. Ben rüşvet almıyorum. İyi günler.

Ayrıca Lee, Ripple’ın para basmadığı konusunda ısrar ederek hikayeyi değiştirmeye karar verdiğini söyledi. Lee, Ripple’ın Jed McCaleb’in XRP tokenlerini ayrı ayrı oluşturarak ve sonra bunları şirkete bağışladığını düşünüyor. Son zamanlarda, 100 milyon XRP Ripple’dan şirketin eski CTO’su Jed McCaleb’e transfer edildi. Charlie Lee, Ripple’ın anlatmaya çalıştığı hikaye ne olursa olsun, havadan 100 milyar oluşturulduğunu ve insanlara rüşvet verildiğini açıkladı. Lee Ripple’ın XRP’yi kullandığını ve ortaklıklar kurduğunu iddia ediyor. Ayrıca Lee Ripple şirketinin asılsız bir pazarlama stratejisini kullandığına inanıyor. Lee, bu pazarlama stratejisinin XRP’nin fiyatını yükseltmeye yardımcı olacağını ve Ripple’ın her yıl milyarlarca XRP’yi tekrar satacağını söyledi.

Ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin