Analistler tedirgin: Bitcoin bıçak sırtında yönünü arıyor
Analistler tedirgin: Bitcoin bıçak sırtında yönünü arıyor

Bitcoin 7 bin doların üstüne çıkarken Dogecoin uçtu!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin, kripto para piyasasının geri kalanını bir kez daha 7 bin doların üstüne çıkarken yukarı çekiyor. Bitcoin 7 bin doların üstüne çıkarken, Dogecoin ise yüzde 18’in üzerinde değer kazanıyor.

Bitcoin (BTC) fiyatı tekrar yükseliş eğilimine girdi

Bitcoin (BTC) son birkaç gün içinde yükseliş kaydetti ve kripto para iki gün içinde %6 oranın değer kazandı. Fiyattaki büyüme, büyük ölçüde Bitfinex’in yedi gün boyunca satış baskısında %28’lik bir azalmaya bağlı. Bitcoin bugün ise 6.850 dolar seviyelerinden işlem görürken yine 7 bin dolar seviyesini aştı. Ethereum, ise 275 dolar seviyelerinden işlem görürken birden 285 dolara kadar yükseldi. Bugün Ripple (XRP), Bitcoin Cash ve Litecoin’in her biride Bitcoin ve Ethereum’a benzer bir yükseliş gösterdi.

İşte Bitcoin 7 bin doların üstüne çıkarken tırmanışa geçen kripto para!

Dogecoin ekibi 5 Eylül 2018’de Dogecoin’s Chain-Dogethereum’un piyasaya sürüleceğini açıkladıktan sonra kripto para %18,62 oranında yükselerek büyük kazançlar gördü. Bitcoin fiyatının tekrar yükselmesiyle birlikte piyasada umutlar tekrar yeşerdi. Bu yükseliş eğiliminin devam edip etmeyeceği ise merak konusu. Ayı piyasasının bittiğini belirten uzmanlara göre ise Bitcoin fiyatı önemli seviyeleri test edecek.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


UYARI: Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin