Binance CEO’su önemli soruları yanıtlıyor
Binance CEO’su önemli soruları yanıtlıyor

Binance CEO’su Changpeng Zhao: “Bu boğa koşusu önemli olacak.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Twitter’da 214.000 takipçisi bulunan Binance CEO’su Changpeng Zhao (CZ), “Bu boğa koşusunun oldukça önemli olacağını hissediyorum.” ifadelerinin yer aldığı ilginç bir tweet attı ve sadece birkaç dakika sonra sildi.

Binance CEO’su Changpeng Zhao takipçilerini heyecanlandırdı

Elbette, hepimiz biliyoruz, bir şey yüklendikten sonra, sonsuza kadar artık vardır ve Twitter kullanıcısı @C3_Nik sayesinde Changpeng Zhao’nun yükseliş tahminiyle heyecanlandık. Dünyanın en büyük kripto borsasının CEO’su neden bir fiyat tahmini yaptı? Neden bu kadar cesur? Yoksa sadece yanlış bit tweet miydi? Twitter @C3_Nik kullanıcısının retweet sürprizine, Changpeng Zhao cevap vermek zorunda kaldı ve tweeti silme nedenini açıklamaya çalıştı.

https://twitter.com/C3_Nik/status/1035181467222065154

İnişlerden daha fazla çıkış görmemizden dolayı, çoğu kişi bu tweete daha büyük bir şeyin başlangıcı olarak bakabilir. Bununla birlikte, piyasa fiyatları bu tweet’den etkilenmiş gibi görünmüyor. Tabi ki, bu etkilenmeyeceği anlamına gelmiyor. Kesin olarak söyleyebileceğimiz bir şey, Changpeng Zhao’nun, geleceği gören bir kristal küresi bulunuyor.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


UYARI: Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin