bitcoin 5 temmuz
Alıcılar destek seviyesini korumaya devam ediyor

Bitcoin 5 Temmuz fiyat görünümü: Alıcılar destek seviyesini korumaya devam ediyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin 5 Temmuz fiyat görünümüne dair önemli detayları aşağıda bulabilirsiniz:

  • Bitcoin fiyatı, 1 saatlik grafikte görülen yükselen kama oluşumu içinde kalmaya devam ediyor
  • BTC fiyatı ilk olarak direnç noktasını test etti. Fakat tekrar destek noktasına doğru hareket etti
  • Teknik göstergeler yükselişi destekleyici yönde sinyaller veriyor
  • Bitcoin fiyatı kısa vadede içinde bulunduğu yükselen takoz formasyonunda bir kopma gerçekleştirebilir

Bitcoin 5 Temmuz teknik gösterge sinyalleri

Rutin olarak her gün ilk kontrolünü yaptığımız göstergelerimiz, hareketli ortalamaların pozisyonlarıdır. Referans aldığımız 100 SMA ve 200 SMA’nın pozisyonu bize trendin ana yönünü gösteren en iyi unsurlardır. Buna göre 100 SMA’nın daha uzun vadeli hareketli ortalama olan 200 SMA üzerinde olduğunu görüyoruz. Bu ise bize yükseliş trendinin devam ettiğine işaret ediyor.

Bitcoin fiyatı, 4.800 dolar ila 6.800 dolar arasında oluşan takoz formasyonu ile aynı yüksekliğe çıkabilir. Benzer şekilde, bir ters yönlü kırılma, aynı boyuttaki bir düşüş getirebilir. Ancak 200 SMA dinamik destek noktası kayıpları tutma konusunda başarılı olabilir.

RSI, alıcıların geri dönmeye istekli olduklarını göstermek için aşırı seviyelere yükselmeden geri dönüşler ile dalgalanıyor. Stokastik de yukarı yönlü gibi görünüyor. Bu nedenle de Bitcoin fiyatı yükseliş baskısı içinde olduğu kabul edilebilir.

Bitcoin fiyatını etkileyecek piyasa gelişmeleri

Bitcoin fiyat hareketleri, ABD’deki piyasa tatili nedeniyle, normalden biraz daha fazla düşük hacimli seyretti. Traderlar yeniden pozisyon almaya başladıklarında, grafikte görülen takoz formasyonunda bir kopma meydana gelebilir. Ancak yön hala büyük ölçüde duyguya veya gelebilecek herhangi bir gelişmeye bağlıdır.

FOMC tutanakları bu hafta açıklanacak. Ve Fed’in beklentileri üzerinde daha fazla ipucu sunacak. Aynı zamanda muhtemelen USD yönünü de belirlemiş olacak. Haftanın son iş gününde ise açıklanacak olan tarım dışı istihdam verileri USD için belirleyici olacak. Buna göre güçlü gelebilecek iş verileri, şahin Fed yanlılığıyla birlikte, dolar, Bitcoin’e karşı değer kazanabilir.

newsbtc

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin