Uzmanlardan son 5 yılın Bitcoin kıyaslaması ve 2025 tahmini
Uzmanlardan son 5 yılın Bitcoin kıyaslaması ve 2025 tahmini

Bitcoin 4K’yı aştı, Litecoin 60 dolara yaklaştı ve Western Union, Ripple ortaklığı paylaşıldı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin, yazım sırasında önde gelen kripto para birimi borsası Bitfinex’te 4.000 dolardan işlem görüyor. Eşiğin BTC için kritik bir direnç seviyesi olduğu kabul ediliyor.

CoinMarketCap tarafından derlenen verilere göre, son 30 gün içinde Bitcoin, 3.626 dolara kadar düştü.

Tüm gözlerin 4.000 dolar üzerindeki Bitcoin boğalarında, Fidelity Digital Assets ve Invesco Elwood Global Blockchain ETF’nin piyasaya sürülmesi de dahil olmak üzere kripto alanındaki son gelişmelere ivme kazandıracak bir ara bekliyor. Bakalım Bitcoin tırnakları ile çıktığı zirveden devam mı edecek yoksa geri mi dönecek?

Litecoin’in, 60 dolar hedefi

Litecoin’in büyük 2019 koşusu devam ediyor. CoinMarketCap’e göre dördüncü en büyük kripto para birimi, yazım sırasında 59,29 dolar seviyesinden %4,93 artışla işlem görüyor.

Bu yıl şimdiye kadar LTC %94,75 oranında yükseldi. Bunun nedeni olarak kripto para kullanıcılara gizliliklerini koruma seçeneği sunan Gizli İşlemleri uygulayacağına dair son bir duyuruya bağlı olarak bir artış yaptı.

Western Union, Ripple ortaklığı detayları paylaşıldı

Davos Dünya Ekonomik Forumu’nda konuşan Western Union CEO’su Hikmet Ersek, ödeme devinin Ripple ile olan ortaklığı hakkında bir güncelleme yaptı. Ersek’e göre, şirket Ripple’ın şirketin yerleşim sistemini optimize edip edemeyeceğini araştırıyor.

Ortaklığın ana nedeni, fatura sistemimizi gerçekten oynaklığı yönetecek şekilde optimize etmekti. En büyük koridorlarımızdan biri olan Meksika’dan ABD’ye, pesoyu dolar cinsinden kontrol ettik. Ve anlamalısınız ki, saniyede hesaplanan 137 para birimli bir sistemimiz var.

Ve şimdi sahip olduğumuz, Ripple ile henüz verimlilik bulamadık. Bu yanlış olduğu anlamına gelmez. Üzerinde çalışıyoruz ve bence her gün öğreniyoruz. Lauren’in dediği gibi, birkaç kripto para birimi şirketine ve birkaç Blockchain şirketine yatırım yaptık. Bunu öğreniyoruz, ancak şimdi saniyede 137 para birimine yerleştirdiğimiz sistem çok etkili oldu ve henüz bir alternatif bulamadık.

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin