featured

Bitcoin fiyatı 37 bin dolara dayandı: ETH, PEPE, Bitcoin Minetrix ve altcoinlerin fiyatında son durum nedir?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin Haberleri: Kripto para piyasası 8 Kasım Çarşamba günü itibariyle yüzde 3,21’lik sıra dışı bir artış göstererek 1,37 trilyon dolara ulaştı. Piyasadaki bu olumlu eğilimle birlikte altcoinler ve büyük kripto varlıklar arasında karışık bir duygu hâkimdi. Bitcoin fiyatındaki artışla birlikte yatırımcılar ve tüccarlar önümüzdeki hafta ABD’den gelecek önemli ekonomik verileri bekliyor.

Gelecek hafta kripto para piyasalarını etkileyebilecek haberden biri ABD birincil Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) ve Üretici Fiyat Endeksi (ÜFE) verileri olacaktır. Bununla birlikte enflasyon verileri ve Fed’in faiz artırım planları da yatırımcıların tutumlarını destekleyecek bir neden sunabilir.

Bitcoin 37 bin dolara dayandı! Altcoinler BTC ile birlikte yükseliyor…

Bununla birlikte Bitcoin ETF Onay Penceresinin açıldığı haberi, son 24 saat içinde BTC fiyatının yüzde 3,89’luk bir değer artışı yaşamasını sağladı. Bu yükselişle 36.716,44 dolara ulaşan lider dijital varlık, yüzde 21,99 işlem hacmi artışı ile 22,86 milyar dolara çıktı. Bir önceki güne kıyasla yüzde 4,26’lık bir artışla 717,61 milyar dolara ulaştı.

Ethereum fiyatı lider dijital varlığı takip ederek yüzde 2,09’luk bir artış kaydetti. Şu anda 1.922,74 dolardan işlem gören ETH’nin işlem hacmi 8,68 milyar dolara çıktı. Bu rakamlar, dijital varlığın hacminde yüzde 4,7’lik bir artış yaşandığını gösteriyor.

Bu arada XRP fiyatı da piyasaya uyum sağlayarak yüzde 1,57’lik bir artış kaydetti. Buna karşın 0,6929 dolara ulaşan varlık 24 saatlik işlem hacminde yüzde 17,92 değer kaybetti. Geniş açıdan bakıldığında son yedi gün içinde XRP fiyatı yüzde 14,37 oranında büyük bir artış yaşadı.

Geçtiğimiz birkaç gün hafif bir düşüş gösteren BNB fiyatı son yirmi dört saat içinde yüzde 1,78’lik artışa tanık oldu. İşlem hacmi açısından ise yüzde 19,66’lik bir düşüş yaşayarak geriledi. Bu yazının yazıldığı sırada altcoinin fiyatı 248,9 dolardan işlem görüyor.

MINA, GALA ve PEPE fiyatında şaşırtıcı artış…

Bugünün en çok kazanan dijital varlıklarından biri son yirmi dört saat içinde yüzde 22,59’luk bir yükseliş yaşayan MINA token oldu. Dünyanın en hafif blockchain ağı olarak nitelenen MINA 0,7455 dolara ulaştı ve tokenin işlem hacmi de yüzde 591 gibi büyük bir artış göstererek 226 milyon doların üzerine çıktı. Yılbaşından bu yana sezonun en yüksek seviyesi olan 1,17 dolar seviyesinin yeniden test edileceği düşünülüyor.

Piyasadaki yükseliş eğilimi artarken PEPE, genel trendi değiştirmek için bir toparlanma rallisi başlatmaya çalışıyor. Bugün itibariyle meme coin 0,000001314 dolara ulaşan bir fiyat rallisine tanık oldu ve son 24 saat içinde yüzde 13,40’lik yükseliş yaşadı. Piyasa değeri de yüzde 10’un üzerinde yükselerek 548,05 milyona ulaştı. Ayrıca işlem hacmindeki artışla birlikte PEPE fiyat tahmini önümüzdeki yıl için iyimser hâle geldi.

PEPE

GALA tokenı yüzde 12,60’lık büyük bir artışla yazım itibariyle 0,02361 dolara ulaştı. Bu yükseliş, sınırlı token arzı ve hiperaktif GALA topluluğu nedeniyle gerçekleşmiş gibi görünüyor. Bununla birlikte son yirmi dört saatlik işlem hacmi yüzde 150,47’lik büyük bir artışla 223 milyon doların üzerine çıkarken piyasa değeri 605,68 milyon dolara ulaştı.

Bonus: Bitcoin Minetrix yeni bir etaba geçiş yapıyor!

Sıradan insanların merkezi olmayan Bitcoin madenciliğine katılmasını sağlayan bulut madencilik platformu Bitcoin Minetrix, kripto para piyasasındaki yükselişle birlikte yatırımcılardan büyük ilgi gören diğer bir varlık oldu. Şu anda 6. etabı bitirmek üzere olan BTCMTX toneki, ön satışlarda yeni bir aşamaya başlamaya hazırlanıyor.

Ön alımla yatırımcılara sunulan token, sağladığı avantajlarla madencilik dolandırıcılığı risklerini ortadan kaldırıyor. Bununla birlikte minimum uzmanlık ile sıradan yatırımcıya BTCMTX tokenlerini kolayca stake ederek pasif gelir elde etme olanağı veriyor.

Bitcoin

Bitcoin Minetrix’in yerel tokenini stake etmek de oldukça kolay. Ethereum ile uyumlu bir cüzdan aracılığı ile alım satımı kolayca yapılan BTCMTX, bulut madenciliği karşılığında ticareti yapılamayan ERC-20 token kredileri kazandırıyor.

Bununla birlikte son güncellemelerle önemli bir kilometre taşına daha ulaşan Bitcoin Minetrix, 3.700.000 dolar birikim toplayarak yatırımcıdan büyük ilgi görüyor.

Bitcoin Minetrix’ı ziyaret edin

 

 

coingape

 


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin