featured

Piyasası analizi: Bitcoin 28,5 bin dolara gerilerken PEPE yüzde 11 düştü! İşte altcoinlerde son durum…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para piyasasının toplam değeri dünkü zirvesinden bu yana neredeyse 40 milyar dolar eridi. Bitcoin’in birkaç haftanın en yüksek seviyesine ulaşan fiyat rallisi, son 12 saat içinde durdu ve varlık bin doların üzerinde değer kaybetti. Alternatif kripto paralar PEPE’nin çift haneli düşüşüyle daha kötü olmasa da aynı derecede kötü bir şekilde düşüş yaşadı.

Bitcoin 28,5 bin dolarda durdu

Lider kripto para birimi, geçtiğimiz perşembe gününden başlayarak yaklaşık 27.000 dolara doğru birkaç gün boyunca sabit işlem gördü. Hafta sonunun çoğunu bu seviyede yatay bir şekilde geçirdi.

Ancak pazartesi sabahı Asya ticaret seansı sırasında manzara değişmeye başladı. Boğalar piyasanın kontrolünü tamamen ele geçirdi ve büyük bir yükseliş başlattı. Bunun sonucunda Bitcoin haftalar sonra ilk kez 28.000 doları aştı ve 6 haftanın zirvesi olan 28.600 dolara ulaştı.

Bitcoin yükselişini sürdüremedi ve oldukça hızlı bir şekilde değer kaybetmeye başladı. Yarım gün içinde varlık bin dolardan fazla değer kaybetti ve bugün erken saatlerde 27.400 doların altına indi.

O zamandan bu yana birkaç yüz dolar toparlanmasına rağmen kripto para birimi gün içinde hâlâ kabaca yüzde 3 düşüşte. Piyasa değeri 15 milyar doların üzerinde değer kaybetti ve 540 milyar doların güneyinde, ancak altcoinler üzerindeki hakimiyeti yüzde 49,4 ile dimdik ayakta.

bitcoin

Altcoinler kırmızıya dönüyor

Alternatif coinlerin çoğu dün kayda değer kazançlar yaşadı. Ancak beklendiği gibi bugün gelgitler tersine döndü ve çoğu grafikte kırmızı hâkim. Ethereum, neredeyse yüzde 5’lik bir düşüşle şu anda en kötü performans gösterenler arasında yer alıyor. Sonuç olarak ETH bir kez daha 1.700 doların altına düştü.

Binance Coin, Ripple, Dogecoin, Tron, Toncoin, Polkadot ve Litecoin de kırmızıda yer alırken SOL, ADA ve BCH küçük geri çekilmeler kaydetti.

Aptos ve Optimism gibi coinlerde, belki de bu ayın ilerleyen günlerinde token kilitlerinin açılacağı beklentisiyle günlük kayıplar devam ediyor. PEPE, en iyi 100 altcoin arasından en fazla düşüşü yaşadı. Meme coin bir günde yüzde 11 düşüş yaşadı.

Toplam kripto para piyasa değeri dünkü kazançların çoğunu sildi ve tekrar 1,1 trilyon doların altına düştü.

cryptopotato

 


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin