Bitcoin 29 Eylül
Bitcoin 29 Eylül görünümü: BTC desteğine tutunamadı

Bitcoin 27 Temmuz fiyat görünümü: BTC düzeltmesi devam ediyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin 27 Temmuz fiyat hareketleri için önemli olabilecek satır başlarını şu şekilde belirledik:

  • Bitcoin fiyatı ABD seans kapanışında sert düştü.
  • BTC/USD paritesinin hızlı düşüşü saatlik grafikte 100 HO’nun direkt geçilmesine neden oldu.
  • Düşen Bitcoin fiyatı Avrupa işlem saatlerinin başlaması ile 200 HO seviyelerine tutunma çabası gösteriyor.

Bir haftadan fazla bir süredir yükseliş gösteren Bitcoin dolar karşısından dünden beri değer kaybetmeye devam ediyor.

Bitcoin 27 Temmuz fiyat analizi

Bitcoin yaşadığı yükseliş sonrası 2 günlük bir süreçte düzeltme hareketleri gösteriyor. İlk düzeltme hareketi Bitcoin fiyatını 8070 seviyelerine kadar düşürürken, dün itibarıyla kripto parada bazı toparlanmalar görüldü. Bu toparlanma ile 8.300 dolar seviyelerinin görüldü. Fakat bu seviyelere tutunamayan Bitcoin ABD işlem seanslarının kapanması akabinde hızlı bir düşüş yaşayarak, en düşük 7.900 dolar seviyesini gördü.

BTC/USD grafiği saatlik grafiğinde ana trendin yükseliş yönlü olduğunu gösteren 100 ve 200 saatlik hareketli ortalama ise mevcut konumlarını henüz koruyorlar. Bununla birlikte bu hızlı düşüş destek görevi görmesi beklenen 100 HO’nun çalışmadığını gösterdi. Fakat alıcılar 200 hareketli ortalama seviyesine denk gelen ve belirlediğimiz Fibonacci düzeltme seviyelerinden fib 50 civarlarında tepki verdi. Böylelikle bu sert düşüş 7900 bandında alıcılarla karşılaştı. Yazımız yayına hazırlanırken ise Bitcoin’in bu seviyelerden hafif de olsa yükseltme hareketleri göstermeye çalıştığını görüyoruz.

Sabah saatlerinde toparlanma çabası gösteren Bitcoin fiyatı, bu eyleminde başarısız olursa, fiyat grafikte de göstermeye çalıştığımı önemli bir destek seviyesi olan fib 61,8’deki 7790 dolar seviyelerine kadar inebilir. Olası bir yükseliş devamında ilk direnci 100 HO seviyesi olan 8060 dolar seviyelerinde görebileceğimiz gibi ana direnç noktası gün içi 8.300 dolar seviyesi oluşturabilir.

Önemli teknik göstergeler baktığımızda ise RSI’ı 50 seviyesinin altında görüyoruz. Fakat RSI ve Stokastik göstergesinin yönünü kuzeye çevirmesi, düzeltmenin sona erdiğinin güçlü bir işareti olarak duruyor.

Buna göre Bitcoin 27 Temmuz fiyatı için destek ve direnç seviyelerini şu şekilde belirledik:

3. direnç 8671,70
2.direnç 8497,40
1.direnç 8218,20
pivot 8043,90
1.destek 7764,70
2. destek 7590,40
3.destek 7311,20

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin