featured

Günlük piyasa analizi: Bitcoin 26 bin dolarda seyrediyor, bu 2 altcoinin fiyatı fırladı…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin’in fiyatı pazartesi günkü fiyat düşüşünün ardından bazı canlanma belirtileri gösterdi ve hatta daha önce 26.500 doların üzerinde iki haftanın en yüksek seviyesine ulaştı. Altcoin tarafında ise en çok düşüş XLM’de yaşanırken TONCOIN, COMP ve RLB çift haneli artışlar kaydetti.

Bitcoin’in 26 bin dolarlık çabası

Geçen hafta 26.000 doları kararlı bir şekilde aşma girişiminin başarısızlıkla sonuçlanmasının ardından Bitcoin neredeyse tüm ivmesini kaybetmiş ve durgun geçen hafta sonu da dâhil olmak üzere günlerce bu seviyenin altında işlem görmüştü.

Bu durum pazartesi akşamı kripto para biriminin yaklaşık bin dolar düşerek son iki ayın en düşük seviyesi olan 25.000 doların altına inmesiyle değişti. Bununla birlikte boğalar hareketi durdurdu ve daha fazla düşüşe izin vermedi. Tam tersine varlığı kuzeye ittiler ve BTC ertesi gün 26.000 doları aştı. Dahası Bitcoin dün akşam 26.500 doların biraz üzerinde iki haftanın en yüksek seviyesine çıktı.

Bitcoin

Ancak orada kalmayı başaramadı ve o zamandan beri yaklaşık 500 dolar kaybetti. Sonuç olarak varlık şu anda 26.000 doların sadece birkaç santim altında işlem görüyor. Piyasa değeri 500 milyar dolar sınırını korurken altcoinler üzerindeki hakimiyeti yüzde 49’a kadar yükseldi. Metrik son birkaç gün içinde yaklaşık yüzde 1 değer kazandı.

RLB, TON altcoinleri yükselişini sürdürüyor!

Çoğu altcoin de geçtiğimiz gün içinde artan dalgalanmayla karşı karşıya kaldı ancak 24 saat öncesine kıyasla nispeten sakin seyrediyor. Bir yandan ETH, BNB, TRX, MATIC ve LTC küçük kazançlar elde ederken diğer yandan XRP, ADA, DOGE, SOL, DOT ve SHIB hafif kırmızıda seyrediyor.

Stellar’ın yerel kripto para birimi değerinin yüzde 8’inden fazlasını kaybederek bugün en fazla düşüş gösteren kripto para birimi oldu. Sonuç olarak XLM şu anda 0,12 dolarda mücadele ediyor. Buna karşılık TONCOIN ve Compound sırasıyla yüzde 15 ve yüzde 12 artışla neredeyse 2 dolar ve 40 dolara yükseldi.

Rollbit Coin de benzer oranlarda artış gösterdi ve 0,15 dolara yakın işlem görüyor. Toplam kripto piyasa değeri geçtiğimiz gün içinde birkaç milyar eklemeyi başardı ve CMC’de 1.040 trilyon dolara yaklaştı.

cryptopotato

 


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin