Amazon’da en çok satan altcoin kitabının yazarı uyardı: “Altcoin’ler böyle giderse yıl sonunu göremez.”
Amazon’da en çok satan altcoin kitabının yazarı uyardı: “Altcoin’ler böyle giderse yıl sonunu göremez.”

Amazon’da en çok satan altcoin kitabının yazarı uyardı: “Altcoin’ler böyle giderse yıl sonunu göremez.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto yazarı ve trader’ı Nik Patel, yıl sonundan önce çok büyük bir çöküş görebileceğimizi düşünerek, altcoin’lerin şu anki durumu hakkında görüş bildirdi.

Altcoin’ler en derin ayı piyasasında

Amazon’da en çok satanlarda bulunan “altcoin trader’ın el kitabı ” adlı kitabın yazarı, 11.000 doların üzerinde durmaya devam eden Bitcoin ile altcoin’leri karşılaştırarak görüşlerini dile getirdi. Yazar, altcoin’lerin şimdiye kadar görülen en derin ayı piyasalarından birinde olduğu ve altcoin’ler için en uzun zaman döngülerinden birinin yaşandığını açıkladı. Patel ayrıca altcoin’lerin 2017-2018’de Bitcoin’de olanların tersi bir patern yaptığını şu şekilde söyledi:

Patlayıcı zirvede doruğa ulaşan ve sürekli artan toparlanma parabolik ilerlemeyi açıklıyor. Bu hızda, altcoin piyasası yıl sonuna kadar sıfıra ulaşacak

Altcoin piyasası yıl sonuna kadar dibe inecek

BTC, yeni yılın en yüksek seviyelerine yükselirken altcoin’ler, kripto para birimi kralı karşısında fiyatlandırma açısından zarar gördü. Patel, sürdürülemez büyüme oranlarını BTC ile kıyaslarken, altcoin değerlerinde BTC’ye kıyasla yaşanan düşüş oranını şu şekilde karşılaştırıyor:

Temelde, altcoin’lerden Bitcoin fiyatlandırmasına doğru bir boğa mı bekliyoruz yoksa temel sezonu mu bekliyoruz? Çoğu trader, yakın zamanda altcoin sezonu görmeye olan inancını kaybetmeye başladı. Mevcut trend devam ederse, altcoin piyasası yıl sonuna kadar dibe inecek ve neredeyse değersiz olacak.

Teoride bunun gerçekleşmesi ihtimali son derece küçüktür, özellikle fiili kullanım durumlarında dikkat çekici noktalara gelen çok sayıda sağlam projeyle bulunuyor.

Unutmayın ki bu, tarihin en derin ikinci ayı pazarıdır (aslında, bu pazarın 2014 yılına göre ne kadar likit olduğunu göz önünde bulundurursak en derin olanıdır). Ayrıca, döngüsel köşeler arasında geçen en uzun süreden çok daha uzun olduğuna da dikkat çekmek gerekir.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin