Bitcoin 30 Ekim
Bitcoin 30 Ekim fiyat analizi: Sert düşüş sonrası toparlanma çabaları

Bitcoin 25 Eylül Fiyat görünümü

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin 25 Eylül fiyat görünümü hakkında önemli detayları şu şekilde özetledik:

  • Bitcoin dünün kritik hareketi olarak içinde bulunduğu kanalın alt bandını kırınca hızlı bir düşüş gösterdi.
  • Düşüş kanalın alt bandı ve aynı zamanda da saatlik 100 HO seviyesi olan 6.650 dolar seviyesi aşağı yönlü kırılınca gerçekleşti.
  • Saatlik 200 HO seviyesi olan 6.650 seviyelerine tutunma mücadelesi de başarısız olunca BTC yeni gün ile beraber 6.400 dolara kadar geriledi.

Bitcoin dolar karşısında ise son 24 saatlik zaman diliminde yüzde 2.74 oranında değer kaybı ile yazımız yayına hazırlanırken 6.500 dolara yakın bir seviyeden işlem görüyor. Türk kripto borsalarına baktığımızda Bitcoin, Paribu platformunda 39.845 TL, BtcTurk kripto borsasında 39.884 TL’den ve Sistemkoin kripto para borsasında 40.000 TL’den güne başladı.

Bitcoin 25 Eylül fiyat hareketleri

Bitcoin geçen hafta itibarıyla elde ettiği kazanımlarla fiyatını 6.800 doların üzerine kadar taşımıştı. Bu fiyat seviyesinden sonra ise yatay fiyat hareketine geçen Bitcoin bir süre 6.650 – 6.750 dolar bandında hareket ettikten sonra yükseliş momentumun görülen düşüş sonrası paritenin gevşediği görüldü.

Bitcoin dün 100 ve 200 hareketli ortalamaların üzerinde tutunmayı başaramayınca ise 6.400 dolara kadar geriledi. Fakat bu seviyelerde alıcılar ile karşılaşan BTC/USD paritesi sabah saatlerinde ufak çaplı dalgalı hareketler gösteriyor.  Bu durum Bitcoin’in 6.400 dolar seviyesine tutunduğunu gösteren bir işaret olarak görülebilir.

Ayrıca belirtmek gerekir ki 6.440 – 6.380 dolar bandı Bitcoin için önceki fiyat hareketlerine göre teyit edilen bir destek alanı olarak dikkat çekiyor.

Geçen hafta görülen dip seviyesi 6.100 dolar ile tepe seviyesi 6.800 dolar referans alınarak hesaplanan Fibonacci seviyelerine göre ise görülen bu düzeltme hareketi belirttiğimiz destek alanına kadar olması olağan fiyat hareketi olarak görülüp, 6.380 doların altına sarkması durumunda düşüşler hızlanabilir.

Bitcoin’in şu anki seviyelerine tutunması durumunda ki bunu gün içerisinde 6.480 dolar fiyatının üzerine çıkması durumunda teyit edebiliriz ki kısa vadede 6.670 dolara kadar bir yükseliş hareketi görebiliriz. Fakat bu hareket için 6.480 dolar seviyesi gün içinde geçilmesi gerekir.

Bitcoin için önemli teknik göstergeler

Saatlik grafikte MACD son düşüş ile negatif bölgeye geçmiş fakat histogramın azalan çizgileri düşüşün yavaşladığını işaret ediyor.  Stokastik osilatör ise aşırı satım bölgesine düştükten sonra sabah saatlerinde bu seviyeden çıkış hareketine rastlıyoruz. Mevcut fiyat hareketi ile görülen bu uyumsuzluk fiyatın yükselme eğilimi gösterebileceğini işaret ediyor. RSI ve CCI göstergelerine baktığımızda ise düşük seviyelerde hareket ettiğini görüyoruz.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin