Altı haneli Bitcoin fiyat tahminleri yeniden gündemde – neler oluyor?
Altı haneli Bitcoin fiyat tahminleri yeniden gündemde – neler oluyor?

Bitcoin 25.000 doları kırdı – sırada ne var?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin fiyatı, bir başka rekor daha kırdı. Fiyat 25.000 doları kırmış durumda.  Bu seviye Bitcoin için yeni bir ATH anlamına geliyor.

Bitcoin dünkü rekorunu geçti

Bitcoin dünkü rekoru olan 24.600 dolar seviyesini de geçerek 25.000 doların üzerine çıktı.

Dün yaşanan 24.000 dolar seviyesine doğru gerileme bir çöküş ihtimalini ortaya koyarken tam tersi bir durum gerçekleşti ve BTC bir anda yükselerek 25.009 doları gördü.

Yazının yazıldığı sırada Bitcoin bir miktar gerileyerek 24.700 dolara düştü.

2020’de güçlenen Bitcoin fiyatı

Bitcoin’in yıl sonuna doğru kripto para piyasasındaki hakimiyeti yeni bir trend değil. Bunu 2017’deki ünlü boğa rallisi sırasında gördük.

Ocak ayında bir tersine dönüş olabilir, ancak  Michaël van de Poppe  “Bitcoin hakimiyeti, geçtiğimiz yıllarda Aralık ayında zirveye çıktı. Her yıl bunu yaptı. Bunun kendini tekrar etme olasılığını, özellikle altcoinlerle ilgili mevcut duyarlılıkla birleştirerek değerlendirmek gerekiyor. 2021 1. Çeyreğe yönelik beklentim yükseliş” açıklamasında bulunuyor

Bitcoin, 2021’in başında hala bir satışla karşı karşıya kalsa da, yatırımcılar kar elde etmek isterse, piyasayı çevreleyen duygu neşeli kalacak. Çünkü Bitcoin artık yeni ATH’lerini kırıyor.

coininsider


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin