Ünlü yatırımcı: Ripple’da açığa satış yapacağız! Daha fazla kayıp geliyor
Ünlü yatırımcı: Ripple’da açığa satış yapacağız! Daha fazla kayıp geliyor

Ripple fiyatı bu seviyeleri hak etmiyor: Düşüşün olası nedenleri, yükseliş beklentisi ve son gelişmeler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Son zamanlarda belini doğrultamayanlardan biri de Ripple fiyatı. ETF duyuruları, düzenleyici belirsizlikleri ve çok daha fazlası, özellikle bu yılın Temmuz ve Ağustos aylarının tarihe geçmesine sebep oldu.

Ripple’ın yakın tarihine kısa bir bakış

Aralık ve Ocak aylarında 827 milyar doları aşan toplam piyasa değeri günümüzde 210 milyar dolara kadar geriledi. O zamanlar XRP adeta yıldızlara ulaşıyordu ve özellikle Coinbase’e eklenmesinin ardından 3,82 doları aşmıştı.

Ancak bu, XRP’nin bir menkul kıymet olup olmadığına dair SEC’nin inceleme yapması gerektiğine yönelik bir kamuoyu oluşmasına sebep oldu. Bir sonraki otorite, XRP topluluğunun, SEC’in BTC ve ETH’nin asla menkul kıymet olmadığına yönelik ilginç bir teoriye sahip olmasına rağmen, XRP’yi korumayı seçti. Bu nedenle, hala kripto paraları düzenleyen kurallara sahip değiller ve bu anlamda, herhangi bir hatada XRP’yi tamamen temizleyebilirler.

SEC, çalışanlarının sözlerine dair sorumluluk kabul etmiyor

SEC’e yakın zamanda bir e-posta gönderen bir Bir XRP üyesi, yukarıdaki teoriyi daha da kanıtlayan bir yanıt almıştı:

Görünüşe göre, bazı SEC çalışanları tarafından kripto para birimi sorunları hakkında yapılan son kamuya açık ifadelere atıfta bulunuyor olabilirsiniz.

Bildiğiniz gibi, Direktör Hineman’ın Ethereum hakkındaki sözleri bir feragatname içeriyordu: Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu, herhangi bir SEC çalışanı veya komiserinin herhangi bir özel yayını veya beyanı için sorumluluk kabul etmemektedir.

Ripple fiyatı xRapid hamlesiyle de düzelmedi

Ripple’in son olarak üç borsa ile gerçekleştirdiği ortaklıklara baktığımızda, XRP’nin büyüklüğünü daha iyi anlayacağız.

Bu, xRapid ile 2-3 gün süren geleneksel havale işlemlerinin, anında likidite sağlamak için kullanılacak dijital varlık sayesinde artık 2 dakika içinde çözüleceği anlamına geliyor. Bittrex bile ileri gitti ve XRP/USD çiftlerini listeledi.

Weiss Ratings’in açıklaması umutları yeşertti

Weiss Ratings’ten gelen son açıklamada, XRP’nin borsalar arasındaki fonları transfer eden en hızlı dijital varlık olduğunu belirtilmişti.

Bu durum, XRP topluluğunun Twitter aracılığıyla Binance’in XRP’yi temel para birimi olarak listelemesi için yoğun bir kampanya başlamasına sebep oldu.

SBI Holdings ve VCTRADE

Japonya’ya geçince ise SBI Holdings Company’nin 2 yıldan uzun süredir Ripple’ın bir ortağı olduğunu görüyoruz. Aynı firma son zamanlarda XRP merkezli VCTRADE borsasını başlatmıştı.

SBI bir adım daha ileri gitti ve Kanada ile ABD’de Kuzey Amerika şirketlerine yatırım yaptı.

ABD’de, firma Kuzey Carolina’da bulunan Clear Markets firmasına yatırım yaptı ve bir türev borsası kurmayı planlıyor. Kanada’da SBI, kripto madenciliği faaliyetlerine rüzgar enerjisi sağlayan Lancium Technologies’e yatırım yaptı.

Ripple bu fiyatı hak etmiyor

Sonuç olarak, XRP’yi önemli kılan olaylar, gelişmeler ve teknolojik ilerlemeler, bir makalede tartışabileceğimizden daha fazla.

Ancak, yukarıda bahsedilenlerden birkaçıyla dijital varlığın, 0,32 dolarlık fiyatının ciddi şekilde düşük değerde olduğunu anlayabiliriz. Belki de ETF’lerin kalıntıları ve dünya genelindeki düzenleyici belirsizliğinin ortadan kalkmasıyla Ripple fiyatı, kripto piyasalarında tam potansiyeline yükselecektir.

ethereumworldnews

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

İngiltere’de her dört üniversitenin birinde bir Blockchain kulübü var

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin