Bitcoin 2019'dan önce yatırımcılara neler vaat ediyor?
Bitcoin 2019'dan önce yatırımcılara neler vaat ediyor?

Bitcoin 2019’dan önce 150.000 dolara ulaşabilir mi? Uzmanlar İnanıyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin, piyasadaki en ünlü ve önemli kripto para birimidir. Ve hepimiz biliyoruz ki son yıllarda inanılmaz bir dalgalanma yaşadı. Ama gelecek yıllarda ne olacak? Bitcoin 2019’dan önce 150.000 dolara ulaşacak mı? Bazı uzmanlar bunun mümkün olduğunu düşünüyor.

John McAfee’nin Bitcoin fiyat tahmini

Kripto para sektöründeki en önemli isimlerden biri John McAfee. O, Bitcoin’in değer yitirdiğine ve önümüzdeki yıllarda 1.000.000 dolara bile ulaşabileceğine inananlardan biri (evet, 1 milyon dolar). Bireylerin ünlü sanal para biriminin fiyatını takip etmesine ve değerini McAfee’nin öngörüsüyle karşılaştırmasına olanak veren bir site var.

Jeet Signh’nin Bitcoin fiyat tahmini

Bir başka önemli analist ve portföy yöneticisi olan Jeet Signh, Bitcoin’in 2018 yılı sonunda kolaylıkla 50.000 dolar civarında işlem görebileceğini ve piyasa olgunlaşınca Bitcoin’in oynaklığının düşeceğinden emin. Jeet Signh Bloomberg ile yaptığı röportajda şunları söyledi:

Apple ve Microsoft’a baktığımızda, piyasaları olgunlaşmadığı için stokları çok değişken. Şu anda kripto para kabul edebilecek çok fazla satıcı yok ama kara borsada büyük bir benimsenme var.

Cameron Winklevoss’ın Bitcoin fiyat tahmini

İki ünlü Winklevoss kardeşlerden biri olan Cameron Winklevoss, Bitcoin piyasasının hacminin 4 ila 8 trilyon dolar arasında olabileceğini söyledi. Dahası, Kraken borsasının kripto uzmanı ve sahibi, Bitcoin’in 30 ila 40 kat arasında değer kazanabileceğini söyledi.

Bitcoin 2019’dan önce yatırımcılara neler vaat ediyor?

Bitcoin’in gelecekte tüm zamanların en yüksek seviyelerine ulaşması için açık gerekçeleri var. Tabii ki, bu sayıları görmeden önce çok yol var. Tüm dünyada yeni düzenlemeler olacak, sanal paralara, hatta yeni dijital varlıklara meydan okuyabilecek yeni teknolojiler olacak.

Bu yıl boyunca, Lightning Network (LN)’ün hayata geçmesinin beklendiğini belirtmek de önemli. Bu, Bitcoin’in işlem ücretlerini ve zamanlarını neredeyse sıfıra indireceği anlamına gelir. Bu, Bitcoin’in tarihindeki en önemli anlardan biri olabilir. LN Bitcoin’in ölçeklenebilirlik sorunu için en iyi çözüm olduğunu kanıtlıyor. Bundan sonra yatırımcılara Bitcoin’in yükseliş trendini izlemek kalıyor.

En güncel haberleri Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Usethebitcoin

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin