1000 günün zirvesine ulaşan Bitcoin için sıradaki hamle ne olacak? 31 Ekim analizi
1000 günün zirvesine ulaşan Bitcoin için sıradaki hamle ne olacak? 31 Ekim analizi

Dev derecelendirme şirketi raporuna göre Bitcoin 2019’da ATH’ye ulaşacak: İşte nedenleri

service service
Share

Share This Post

or copy the link

2018, kripto para birimleri için bir kabus oldu. Yıl boyunca kriptolar %84 oranında değer kaybederek 700 milyar dolarlık erime yaşadı. Dramatik bir şekilde bu kadar hızlı bir çöküş gerçekleşse de yaşananlar kaçınılmaz olarak dünya pazarlarında tekrar tekrar görülen bir döngü olmuştur.

Bitcoin 20.000 doları aşabilir

Ancak bunun tersi durumlarda gerçekleşe bilir. Weiss Ratings‘in 7 öngörüsünden birine göre durum tersine dönmeli. Bağımsız hisse senedi ve finansal analistlere göre, Bitcoin “dijital altın” ile benzerlik kazanacak ve yerini değerli bir mağaza olarak sağlamlaştıracak. Weiss ayrıca, 2019’da Bitcoin’in tüm zamanların en yüksek seviyesini çıkacağını ve bunun da bir önceki zirvesi olan 20.000 doların üzerinde bir değer elde edeceğini söylüyor. Blog yazısı şu şekilde ifade ediliyor:

Çok az insanın fark ettiği şey, 2018 fiyatlarındaki düşüşü sayesinde, piyasadaki en zayıf halkaların çoğunun ayrıldığıdır. Bu arada, daha güçlü diehard inananlar sağlam durdu ve hatta daha fazla Bitcoin biriktirdi. Birinci nesil kriptolarda bilinen eksikliklerin giderilmesinde büyük ilerleme kaydedildiğinden, Dağıtık Defter Teknolojisi ilerlemeye devam etti.

weiss ratings kripto tahminleri

Bazı altcoinler 20X değer kazanabilir

Ölecek büyük altcoinler ve yeni çıkacak değerler gibi diğer sonuçlar hakkında da şu açıklama yapıldı:

Altcoinler tipik olarak daha az bilinen ve daha az sıvıdır. Ancak, aralarında, üstün teknolojiye sahip birkaç seçme gerçek dünyada artan sahiplenme ile ilgi elde edersiniz. İşler yolunda giderse, sonunda tüm zamanların en yüksek noktalarına dönecektir. Bazıları daha da yükselebilir, hatta, önceki zirvelerinin 20 katına kadar çıkabilir.

Bazıları Web 3.0’ın yolda olduğunu söylüyorlar. Ayrıca buna bağlı olarak blog yazısında şu ifadelere yer verildi:

EOS, Cardano, Holochain ve diğerleri gibi kripto paralar şu anda Internet 3.0 – dünya çapında daha güvenli ve daha sürdürülebilir bir web – kurma sorumluluğunu taşıyor.

Bloomberg, kripto para birimlerini izleyen kendi Galaxy Kripto Endeksine sahiptir. Bu aynı zamanda dijital para birimleri için işlerin en alt seviyeye ulaştığına dair bir işaret olabilecek güçlü bir alım sinyali olduğunu gösteriyor.

Bitcoinexchangeguide

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin