Grin KuCoin ve HotBit’te listelendi
Grin KuCoin ve HotBit’te listelendi

Bitcoin 2.0: Grin yüzde 600 oranında büyüdü

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Göz açıp kapayıncaya kadar, gizlilik parası Grin hafta sonu 12 doların üzerine çıktı. Bir haftada pazar hacmini %600 oranına arttırdı ve hacmini 2 milyon dolardan 14 milyon dolara çıkardı.

Grin, KuCoin ve HotBit’te listelendi

Grin’in fiyat artışı, KuCoin ve HotBit gibi borsalardaki son listelemesine bağlanabilir. Binance gibi önde gelen borsaların kriptoyu listeleyip listelemeyeceği henüz belli değil. CoinGecko tarafından derlenen verilere göre, fiyatı kısa bir süre önce 10,92 dolara yükselmeden 8,35 dolara kadar düştü.

Grin meraklısı taraftarları tarafından Bitcoin 2.0 olarak tanımlanmış ve eleştirmenler tarafından “pump ve dump” tokeni olarak markalanmıştır. MimbleWimble Blockchain’e dayanan açık kaynaklı bir proje olan kripto, daha iyi bir Bitcoin başlatmak için anonim bir kripto uzmanı tarafından tasarlanmıştır.

Eleştirmenler, kriptonun enflasyonist niteliği ile ilgili endişelerini dile getirdi; çünkü Grin, uzun vadeli bir yatırım olarak geri dönüş elde etmek yerine kısa vadede harcamaları teşvik etmek için tasarlandı. Multicoin Capital’daki araştırma görevlisi Myles Snider kripto para hakkında şunları söyledi:

Grin’in enflasyon oranı, on yıl içinde bile %10’un altına düşmüyor ve yavaş yavaş azalmaya devam ediyor.

Ancak Grin, merkezsiz, güçlü kriptografi ve gizlilik arttırıcı teknolojilerin en önemli yandaşıdır. Gerçek kripto topluluğu tarzında Grin, tüm dünyaya dağıtılan katılımcılar tarafından açık kodlu geliştirildi.

Web sitesine göre

Grin, ICO öncesi veya kurucunun ödülü olmadan adil bir şekilde piyasaya sürüldü. Proje üzerinde çalışmaya devam etmek için bağışlara güveniyoruz.

Grin, 15 Ocak 2019’da halka açılmasından bu yana  artmasına rağmen, web sitesinde bir uyarı yer alıyor.

Çok genç ve deneysel. Kendi sorumluluğunuzda kullanın!

MimbleWimble Blockchain’nin de bulunan diğer bir gizlilik madalyonu olan Beam, benzer şekilde ancak daha az dramatik fiyat artışlarını takip ederek 1 haftada %120’lik bir artışla 1,82 dolara yükseldi.

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin