1 Kasım Bitcoin fiyat analizi: Kısa vadede düşüş işaretleri açığa çıktı!
8 Haziran Bitcoin analizi: BTC için muhtemel senaryolar

Bitcoin 19 Ekim fiyat görünümü: BTC durağandan düşüş konumuna geçiyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin 19  Ekim fiyat hareketlerine dair önemli detayları şu şekilde özetledik:

  • Bitcoin durağan fiyat hareketleri dün itibarıyla aşağı yönlü eğilim gösterdi.
  • Dün Bitfinex verilerine göre 6.700 dolardan başlayan Bitcoin fiyatı 6.600 doların altına kadar sarktı.
  • BTC/USD grafiğinde 100 hareketli ortalama seviyesine tutunamayan paritenin şu 200 HO seviyelerine tutunma çabalarını görüyoruz.

Bitcoin 19 Ekim Fiyat hareketleri

Bitcoin’in çeşitli kripto borsalarındaki fiyat farklılığı hala devam ediyor. Buna göre platformlarında Tether listeleyen borsalarda Bitcoin fiyatı yazım esnasında 6.580 dolar seviyesindeyken, CoinMarketCap verilerine göre ise 1 BTC 6.450 dolar seviyesinde el değiştiriyor. Aradaki makas farkının ise bir miktar daha düştüğünü gözlemliyoruz.

Bu bilgiler ışığında Bitcoin’in genel görünümü durağandan hafif aşağı yönlü ivme göstererek devam ettiğini görüyoruz. Son olarak 200 HO seviyesine de tutunmayıp altına sarkan Bitcoin’in gün içerisinde bu seviyenin üstüne çıkma çabalarını göreceğiz.

BTC fiyatının gün kapanışına kadar hareketli ortalama seviyelerine tutunamaması durumunda ise teknik olarak aşağı yönlü eğilimin devam edeceği öngörülebilir. Buna göre Bitcoin 6.300 dolar seviyesine doğru düşüş eğilimini devam ettirmesi olasıdır.

Önemli teknik göstergelere baktığımızda saatlik MACD göstergesinin negatif ve zayıf görüntüsü, Bitcoin yönü ile ilgili net bir sinyal vermeyerek nötr pozisyonda duruyor. Stokastik göstergesi ise saatlik görünümde aşırı satım bölgesine geçmeden aşağı yönlü eğilim gösteriyor. Bu durumda Bitcoin fiyatında öğleye düşüşün devam etme olasılığı yüksek gözüküyor.

Diğer yandan düşük seviyelerde yatay seyreden RSI ve CCI göstergelerde Bitcoin’in negatif görünümünü destekler yönde hareket ediyorlar.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin