Binance kripto borsası
Binance kripto borsası, bir yük devretme sorunu yaşıyor

Binance Borsası teknik bir sorun yaşıyor: Alım satım işlemleri kısa bir süre için durduruldu!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

İşlem hacmiyle dünyanın en büyük borsalarından biri olan Binance kripto borsası, platformunda bazı iç teknik sorunlar yaşadığı için alım satım işleminin  bu durumdan yaklaşık 2 saat süreyle etkilenebileceğini açıkladı. Ancak Binance’in CEO’su ve kurucusu olan Changpeng Zhao (CZ) müşterilere “fonların güvende” olduğunu garanti ediyor.

https://twitter.com/cz_binance/status/1053156906208874496

Binance kripto borsası, bir yük devretme sorununu yaşıyor

Binance, girilen emirleri doğru bir şekilde göremeyen API kullanıcılarını da etkileyen bir yük devretme sorununu yaşıyor. Changpeng Zhao’ya göre, sorunu gidermek için sistemin yeniden başlatılması gerekiyor. Changpeng Zhao konuya yönelik Twitter üzerinden şu açıklamayı yaptı:

Yaklaşık 30 dakika içinde sistemin yeniden başlatılması için ticareti durduracağız.

https://twitter.com/cz_binance/status/1053157267200139264

Binance’in CEO’su ayrıca,  bu açıklamayı takiben, Twitter üzerinden şu paylaşımı yaptı:

Fon güvende. Standart bir teknoloji sorunu yaşıyoruz.

Binance o zamandan beri, 8 am UTC’ye kadar sürmesi beklenen sürekli bakım ile sorunu çözmek için daha fazla zaman gerekeceğini belirtti.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin