Bitcoin 19.000 doları kırarken analistten uyarı geldi: “Devasa çöküşe hazırlanın!”
Bitcoin 19.000 doları kırarken analistten uyarı geldi: “Devasa çöküşe hazırlanın!”

Bitcoin 19.000 doları kırarken analistten uyarı geldi: “Devasa çöküşe hazırlanın!”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin ve kripto para piyasası sağlam bir boğa piyasasında. Satıcılar son trendi kontrol edemezken yalnızca birkaç kısa süreli geri çekilme yaratabildi. Ancak her düşüşün agresif satın alma baskısıyla karşılandığı gerçeği, yakın vadede ciddi bir düşüşün yakın olabileceğine işaret ediyor.

FOMO devrede, Bitcoin fiyatı yükselişte

BTC, tüm zamanların en yüksek seviyelerinde kesinlikle bir dirençle karşılaşacak olsa da bireysel “FOMO” devreye girdiğinde buradaki satış emirlerini düşürme ihtimali de güçlü.

Bir trader, daha da güçlü bir ralli ortaya çıkmadan önce ilk olarak bir temel teknik seviyeyi yeniden test etmesi gerekebileceğini belirtti. Bitcoin şu and  günlük %4’ten fazla kazançla 19.200 dolardan işlem görüyor.

Satıcılar henüz yoğun bir satış yapmadığından, bu fiyat seviyesinin üzerinde oldukça güçlü bir istikrar görüyoruz. Bu daha fazla yükselişin yakın olduğunu gösteren olumlu bir işaret olabilir ancak 19.000 doların üstündeki bölgede tüm zamanların en yüksek seviyelerinin etrafındaki satış baskısı, kesin bir reddedilme görmemize neden olabilir.

Çöküş uyarısı geldi

Bir trader, Bitcoin’in tüm zamanların en yüksek seviyelerinin üzerine çıkmadan önce 200 günlük MA’sını test etmesi gerekebileceğine inanıyor.

Bu, önümüzdeki günlerde ve haftalarda 13.000 – 15.000 dolar gibi bir noktaya düşüşün yaklaşabileceği anlamına gelebilir.

Önümüzdeki birkaç gün, bu geri çekilmenin gerçekleşip gerçekleşmeyeceği veya BTC’nin parabolik ilerlemesine daha yüksek devam edip etmeyeceği konusunda fikir verecek.

bitcoinist


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin