Bitcoin 18 Haziran
Gözler bu konsolidasyon formasyonunda

Bitcoin 18 Haziran fiyat görünümü: Gözler bu konsolidasyon formasyonunda

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin 18 Haziran fiyatı ile ilgili önemli detaylar aşağıda listelenmiştir:

  • Bitcoin’e ait bir saatlik grafikte kripto paranın daha düşük yükselişler ve daha yüksek düşüşler ile bir simetrik üçgen formasyonunda olduğu görülüyor
  • Daha uzun süreli zaman dilimlerine bakıldığında, bunun bir düşen bayrak formasyonuna daha yakın olduğunu görüyoruz
  • Bitcoin’in içinde bulunduğu formasyon fiyat hareketlerinin yakın zamanda yukarı veya aşağı yönde bir fiyat ayrışmasına gidebileceği sinyalini veriyor
  • Alıcı ve satıcılar daha kararlı sinyaller beklerken, Bitcoin kısa vadede simetrik bir üçgen deseni içinde bulunuyor

Bitcoin 18 Haziran teknik gösterge sinyalleri

Aşağı yönlü trendi gösteren en belirgin göstergemiz, 100 SMA’nın uzun vadeli hareketli ortalama olarak tabir edilen 200 SMA’nın altında bulunmasıdır. Bunun anlamı 100 SMA hareketli direnç görevi görürken, satışların devam etmesinin, alışlara dönmesinden daha yüksek bir ihtimal olmasıdır.

Bununla birlikte, hareket ortalamalar arasındaki fark düşüş baskının önemli ölçüde azaldığını gösterircesine, oldukça azalmıştır. Bu durum Bitcoin piyasasına daha fazla alıcı çekerek, düşüş eğilimini tersine çevirmek adına bir yükseliş sinyali oluşturabilir.

RSI hala düşük seviyelerde seyrediyor gibi görünüyor. Bu satışların hala devam edebileceğine işaret eden bir sinyal olarak yorumlanabilir. Mevcut üçgen formasyonu 6200 dolar ile 69000 dolar arasında bulunuyor. Sonuç olarak meydana gelebilecek yukarı yada aşağı yönlü bir kopma aynı büyüklükte olabilir. Öte yanan stokastik osilatörün dibe vurduğunu görüyoruz. Bu ise RSI ile uyumsuzluk gösterdiği için bir yükseliş sinyali olabilir.

Kripto piyasası 18 Haziran gelişmeleri

Dolar, Trump yönetiminin Çin mallarına gümrük vergisi uyguladığı ve Çin’in ABD ihracatına yönelik kendi tedbirleriyle misilleme yaptığı Cuma günü vites yükselti. Bu gerilimlerin daha da artması, traderların güvenli liman olarak görülen dolarlara akın edip, Bitcoin gibi riskli varlıklardan uzaklaşmasına neden olabilir.

Ayrıca, sektörden gelen olumlu güncellemelerin eksikliği, kıdemli bir SEC yetkilisinin, Bitcoin’in menkul kıymetler düzenlemesine tabi olmadığına dair açıklamaları bile, Bitcoin’in fiyatını korumasına etki etti. Ne de olsa, bu açıklama resmi bir karar oluşturmamakta ve yatırımcılar ikna olmak adına diğer düzenleyicilerden daha fazla açıklama beklemektedir.

newsbtc

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

 

 

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin