SNX fiyatı Aralık ayında 2’ye katlandı - Synthetix rallisi devam edecek mi?
SNX fiyatı Aralık ayında 2’ye katlandı - Synthetix rallisi devam edecek mi?

Bitcoin 17 bin dolar seviyesinde iken popüler altcoin bir haftada uçtu

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin hala 17.000 dolar seviyesinde kararsız. İlk 10 içerisinde yer alan kripto para birimleri, geçen hafta %120 hızla yükselen Stellar’ın uçuşuna hayran kalıyor.

Son 24 saat içinde 1.000 dolar’lık bir hareket daha yaptığından, Bitcoin’in volatilitesi tüm gücüyle devam ediyor. Çoğu alternatif kripto para, son fiyat düşüşlerinin ardından küçük kazançlar kaydetti.

Stellar geçtiğimiz hafta uçuşa geçen koinlerden ve XLM, üç haneli bir artıştan sonra ilk on arasında yer buldu.

Bitcoin 17.000 dolarla mücadele ediyor

2020’de kaydedilen ve yıllık 19.500 dolarlık en yüksek seviyeye gelen en önemli kazanımların ardından, Bitcoin ayıları varlığın kontrolünü ele geçirdi. Sonuç olarak, BTC saatler içerisinde 3.000 dolar düşerek 16.250 dolara kadar geriledi.

Geçtiğimiz 24 saat içinde Bitcoin, günlük en yüksek 17.500 dolara sıçradığı için bir miktar yükseliş hareketi gösterdi. Bununla birlikte, volatilite geri döndü ve kripto para birimini 16.500 dolara düşürdü.

Bu satırları yazarken, BTC son kayıpların bir kısmını geri aldı ancak 17.000 dolarlık fiyat etiketi etrafında mücadele etmeye devam ediyor.

Teknik yönler, Bitcoin’in 2020 sonundaki boğa koşusuna devam etmek için 17.400 dolar ve 17.620 dolarlık direnç çizgilerinin üstesinden gelmesi gerektiğini gösteriyor.

Öte yandan, fiyat düşüşü durumunda 16.650 dolar, 16.000 dolar ve 15.400 dolarlık destek seviyeleri yardımcı olabilir.

btc_usd_chart

Altcoin’lerdeki durum

Alternatif kripto paralar, son fiyat düşüşlerinde en çok zarar gördü. Ancak çoğu son 24 saatte iyileşmeye başladı.

Ethereum 485 dolara düştü, ancak 515 dolara yükseldi. Ripple, son 24 saatte % 4 değer kattı ve 0,56 dolara oturdu.

Bitcoin Cash (% 3,4), Chainlink (% 4,2) ve Litecoin (% 1) ile dünden bu yana biraz arttı. Ancak, Cardano ve yeni ilk 10 temsilcisi Stellar en etkileyici kazanç gösteren koinler arasında yer aldı.

ADA % 12 artışla 0,15 doların üzerine çıktı. XLM, blockchain projesinin büyük protokol güncellemelerini açıklamasının ardından geçen hafta % 120’ye yakın bir fiyat artışı ile keyif aldı. Sonuç olarak, Stellar’ın yerel kripto para birimi, piyasa değeri açısından 9. sırayı aldı.

Bu haber ilk defa cryptopotato’da yayınlanmıştır


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin