Bitcoin 13 Temmuz
Bitcoin 13 Temmuz fiyat görünümü: sıradaki potansiyel destek alanı neresi?

Bitcoin 13 Temmuz fiyat görünümü: Sıradaki potansiyel destek alanı neresi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin 13 Temmuz fiyat görünümüne dair önemli detaylar şu şekildedir:

  • Bitcoin fiyatı kısa dönemli önemli bir alanda kırılım yaptı ve şu an bir sonraki destek alanını oluşturmaya çalışıyor
  • Fiyat uzun vadeli grafikte görülen aralığa kadar düşebilirdi ki alıcıların müdahalesi geldi
  • Teknik göstergeler yükseliş momentumunun zayıflığını ifade ederken satış baskısının geri döndüğünü gösteriyor

Bitcoin fiyatı direnci kırarak 6300 dolar destek alanına döndü. Ve Bitcoin’in bir sonraki zemini test etmek üzere ilerlediğini görüyoruz. Olası bir geri çekilme durumunda bu dinamik dönüm noktaları bir direnç görevi görebilir.

Bitcoin 13 Temmuz teknik gösterge sinyalleri

Dün ki fiyat hareketlerinde gördüğümüz üzere 100 SMA daha uzun vadeli ortalama olan 200 SMA’yı aşağı yönlü kırdı. Ve aşağı yönlü bir trend görünümü verdi. Basitçe söylemek gerekirse bu durum düşüşün devam etmesinin geri dönme ihtimalinden daha yüksek olduğunu gösteriyor.

RSI göstergesinin hala yukarı yönlü olması ise hala bazı alış yönlü baskıların olduğunu gösteriyor. Bunun yanında osilatör aşırı alım alanına yakın seyrederken zayıf bir yükseliş momentumuna işaret ediyor. Daha düşük seviyelere inmesi satıcıların geri geldiğinin sinyali olup 5.800 dolar desteğine doğru bir hareketin başlamasına neden olabilir.

Aşırı alım bölgesine ulaşan stokastik aynı zamanda alıcıların tükenme durumunu ve satıcıların kontrolü ele almasını da gösteriyor. Bu durumda satış momentumu daha da güçlenirse daha düşük fiyatlar görebilir ve düşüşün devamını izleyebiliriz.

BTCUSD Chart from TradingView

Bitcoin için piyasa gelişmeleri

Bitcoin, bu hafta, çok iyi bilinen ekonomistlerin olumsuz sözlerinden ve Bancor’daki güvenlik ihlalinden yola çıkarak çok fazla darbe aldı. Endüstrideki bu yeni endişe ve büyük olasılıkla bazı traderların, mallarını yeniden tasfiye etmesine zorladı.

Bitcoin daha fazla aşağı doğru potansiyel gösterse de, hala sıçrama yaptığı bazı alanlara rastlıyoruz. Ve gelecek hafta pozitif katalizörler gelirse, yeniden yükseliş dalgaları görebiliriz. Bitcoin, şimdilik genel piyasa duyarlılığına karşı da hassas davranıyor ve traderlar yenilenen risk iştahındaki stoklara ve emtialara geri dönerken kazanımlarından vazgeçiyorlar.

newsbtc

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin