Bitcoin 14 eylül
Bitcoin 12 Eylül fiyat görünümü: BTC 100 HO etkisinde

Bitcoin 12 Eylül fiyat görünümü: BTC 100 HO etkisinde

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin 12 Eylül fiyat hareketlerine dair önemli detayları şu şekilde özetledik:

  • Bitcoin dünkü fiyat hareketlerinde 6.400 dolara kadar yükseldikten sonra bu seviyelere tutunamayınca en düşük 6.170 dolar seviyesini gördü.
  • 170 dolar seviyesinden gelen kısmi toparlanma ile BTC/USD paritesi 6.320 dolar seviyesindeki 100 basit hareketli ortalama seviyesini test etti.
  • Gelen alışlar 100 HO’da direnç ile karşılaşırken gün içerisinde yükseliş için bu seviye önemli bir nokta olarak takip edilecek.

Bitcoin son 24 saatlik zaman diliminde dolar karşısında yüzde 0,85 oranında değer kaybı yaşadı. Türk kripto borsalarında ise Bitcoin, Paribu Bitcoin borsasında 41.150 TL’den, BtcTurk kripto para borsasında 40.950 TL’den ve Sistemkoin kripto para borsasında 41.000 TL’den el değiştiriyor.

Bitcoin 12 Eylül fiyat hareketleri

Bitcoin geçen hafta 6.500 dolar altını gördükten sonra devam ettirdiği düşüş eğiliminde dalgalı şekilde hareket ediyor. BTC/USD paritesi düşüş eğilimli çizgisini zaman zaman kırmaya teşebbüs etse de bu konuda henüz başarılı olamadığını görüyoruz.

Ayrıca düşen fiyatların etkisi ile 6.308 dolarda konumlanan saatlik 100 hareketli ortalama BTC fiyatını baskılamaya devam ediyor. Bitcoin’in bu hareketli ortalama seviyesindeki direnci henüz kıramadığını görüyoruz.

Bugün itibarıyla sıkışan Bitcoin fiyatı ise öğle saatlerine kadar 100 HO direncini kıramazsa aşağı yönlü bir hareket göstererek yeniden 6.000 dolar seviyesini test edebilir. Aksi durumda 100 HO seviyesi başarılı şekilde geçilirse sonraki direnç seviyesi 200 HO’nun bulunduğu 6.380 dolar olarak görülüyor.

Bitcoin için önemli teknik göstergeler

Düşük hacimli işlemlerin etkisi ile saatlik MACD nötr pozisyonunda bulunurken Stokastik gösterge aşırı alım bölgesinden geri dönüp negatif bir görünüm veriyor. RSI 45 seviyesinde olup CCI’da 26 seviyesi ile oldukça düşük bir trend gücü olduğunu ifade ediyor.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin