Ünlü piyasa analisti: “Bu gelişme Bitcoin’i 100 bin dolara fırlatabilir.”
Ünlü piyasa analisti: “Bu gelişme Bitcoin’i 100 bin dolara fırlatabilir.”

Ünlü piyasa analisti: “Bu gelişme Bitcoin’i 100 bin dolara fırlatabilir.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin boğası Max Keizer ve ona eşlik eden Stacy Herbert, merkez bankacılığını ve Bitcoin’i ele alıyor. Ayrıca paranın ve zamanın temel prensiplerini bozmakla tehdit eden ve dünya nüfusunun %98’ini varoluşun eşiğine zorlayan ekonomik sorunları masaya yatırıyor. Sonuç olarak uzmanlara göre bu sorunlar Bitcoin’i pompalayabilir.

Max Keizer’de trilyon dolarlık kara delik yorumu

Keizer ve Herbert, tahvil piyasasındaki artan borç krizinin “dünya finansal piyasalarının merkezinde büyüyen bir trilyon dolarlık kara deliğe” yol açtığını söylüyor:

Olumsuz kazançlı borç… Tavhil yatırımcılar için potansiyel getirileri yok ediyor ve sistemi bildiğimiz gibi çeviriyor. Tahviller anne-babalar, emekliler, yatırımcılar, satın alma şirketleri ve hükümetler için daha fazla sıkıntı oluşturacak gibi görünüyor.

Max Keizer: “Bu gelişme Bitcoin’i 100 bin dolara çıkarabilir.”

Keizer’in yorumu üzerine Bloomberg yazarı Marcus Ashworth, olumsuz oranların küresel finansal sistemin temel yapısına aykırı olduğunu söyledi. Max Keizer açıklamalarına şu çarpıcı sözleri ekledi:

Borç şimdi kaçıyor. Kendisi üzerinde birleşiyor. Merkez bankaları talebi karşılamak için yeterli altın bulmakta zorlanacaklar. Bu nedenle merkez bankacıları nihayetinde zor para gereksinimlerini karşılamak için Bitcoin’e yönelecekler.Bu BTC’yi Anthony Pompliano’nun 100 bin dolarlık 2021 hedefine iten katalizör olacak mı?

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin