Şaşırtıcı Bitcoin rallisinine Binance ve TRON kurucusundan destek
Şaşırtıcı Bitcoin rallisinine Binance ve TRON kurucusundan destek

Bitcoin 10 Temmuz fiyat görünümü: Potansiyel yükseliş hedefleri

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin 10 Temmuz fiyat görünümüne baktığımızda aşağıdaki detaylar dikkat çekiyor:

  • Bitcoin fiyatı hala kısa vadeli yükselen kanalın içinde, ancak desteği test etme yolunda.
  • Bitcoin, kısa vadede destek seviyesine tutunabilirse, bu geri çekilme sonrası Fibonacci düzeltme seviyeleri hedef olarak alınabilir
  • Teknik göstergeler, yükselişin buradan devam edebileceğini gösteriyor.

Sonuç olarak, Bitcoin fiyatı, kısa vadeli kanal dibinden bir sıçrama gerçekleştirebilirse, Fib uzantı düzeylerine geri dönebilir.

Bitcoin 10 Temmuz teknik gösterge sinyalleri

100 saatlik basit hareketli ortalamanın 200 SMA basit hareketli ortalama üzerinde seyrettiğini görüyoruz. Bu durum yükseliş eğilimin düşüş eğiliminden daha kuvvetli olduğunu gösteren başlıca göstergedir.

Ek olarak 100 SMA şu an dinamik destek görevi görürken 200 SMA kanalın altında bulunuyor ve alıcılar için ekstra bir savunma görevi görüyor. RSI, aşırı satım kondisyonu gösterirken her an geri çekilmeye hazır bir görünüm veriyor. Öyle ki olası bir RSI düşüşünü Bitcoin fiyatı da takip edebilir.

Stokastik göstergesine baktığımızda hala biraz satış baskısı kaldığını gösterircesine aşağı yönlü hareketine devam ediyor. Bunun yanında osilatör hali hazırda aşır satım bölgesine yaklaştığı için satıcıların iyice azaldığını gösteren bir özelliği de bulunuyor. Mevcut seviyelerinden yukarı yönlü bir hareket göstermesi alıcı baskısının geri döndüğünü gösterebilir.

Fibonacci 50 seviyesinin şu an mevcut kanalın orta hattı olan 6800 dolara denk geldiğini söyleyebiliriz. Ve Bitcoin için ilk hedef bu noktadır. Alış momentumunda meydana gelebilecek bir artış, Fib 61,8 seviyesi olan 6842 dolar ve ardından kanalın üst hattını oluşturan Fib 78,6 seviyesinde bulunan 6900 dolar fiyatlarını görmemizi sağlayabilir. Fibonacci düzeltme seviyelerine göre ise final seviyesi 7000 dolara yakın seviyelerdir.

Joseph Stiglitz, Kenneth Rogoff ve Nouriel Roubini gibi bazı Amerikalı ekonomistlerin, hükümetlerin düzenleyici faaliyetleri arttıkça, bunun Bitcoin’i olumsuz etkileyeceği yönünde birkaç karamsar düşüncesi bulunuyor.

Diğer yandan bu tür söylemlerin kripto para piyasası için yeni bir şey olmadığını söyleyebiliriz. Bundan dolayı piyasa bu tarz söylemlere her hangi bir tepki vermiyor. Fakat olumlu sayılabilecek gelişmeler, fiyatların tırmanışa geçmesine neden olabilir. Ayrıca Bitcoin ve altcoinlerin 2. Çeyreğe iyi bir başlangıç yapması yatırımcıların iyimser bir havaya girmesine neden oldu.

newsbtc

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin