monerov
Monero hard forku MoneroV Poloniex tarafından desteklemeyecek

Monero hard forku MoneroV Poloniex tarafından desteklemeyecek

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para dünyasında devam eden tüm hard forklar (mecburi çatallanma) ile borsalarda tutunmak oldukça zordur. Şimdi, kripto borsalarının çoğu, yaklaşan MoneroV hard forkunu desteklemeyecek gibi görünüyor. Bazı insanlar için bu karar bir sürpriz değil. Bazıları ise bunu bir sansür biçimi olarak görüyor.

Monero kullanıcıları, bu para biriminin çok sayıda hard forkunun bulunduğunu biliyorlar. Hem gizlilik hem de anonimlik özelliklerini kalıcı bir şekilde sunan çok az sayıda coin bulunurken, Monero’nun bazı özelliklere sahip tek para olduğu açıktır. Bu nedenle, bazı coinler, önümüzdeki MoneroV hard forku da dahil olmak üzere, bu statüden yararlanarak başarıya ulaşmaya çalışıyorlar.

MoneroV’un Monero’nun kendisi ve XMR’nin gelecekteki yavrularına kıyasla nasıl şekilleneceği hala izlenmekle birlikte, Poloniex bu altcoin hakkında pozisyonu net bir şekilde aldı. Daha açık bir ifadeyle, ticaret platformu MoneroV çatalını desteklemeyecek.

Poloniex MoneroV ile ilgili bir aksiyon almak istemiyor

Bilinmeyenler için kısa bir açıklama yapmak gerekirse; Monero Blockchain 1.564,965 blok yüksekliğine ulaştığında bu tür bir hard fork ortaya çıkar. Her şey plana göre giderse, bu Pazartesi günü gerçekleşeceği ön görülmektedir. Poloniex, platformdaki tüm Monero işlemlerini birkaç saatliğine durduracağından, bu sert çatala karşı rahatsız edici bir yan etki olarak durmaktadır.

Bu, Monero’nun Poloniex’e para yatırmak isteyenler, normal yollarla bunu yapamayacağı anlamına gelir. Bunun yerine, cüzdan tekrar etkinleştirildiğinde para yatırılır ve işlemde bazı gecikmeler yaşanır. Poloniex tarafından yayınlanan resmi bildiriye göre, bu birkaç gün içinde gerçekleşmeli, bu da XMR işleminin hard forkunun meydana geldiği standart dört ila altı saatten daha fazla kesintiye uğratacağını gösteriyor gibi görünüyor.

Hala MoneroV coinlerini almak isteyen kullanıcıların XMR dengesini Poloniex’ten uyumlu bir cüzdan veya takasına geçirmeleri gerekiyor. HitBTC hariç herhangi bir büyük platformun bu aşamada bu fork ile bir ilgisi olmasını istediğine dair bir işaret bulunmadığından, hiç kimsenin istemediği bu hard forku kaç tane paltformun destekleyeceğini görmek ilginç olacaktır.

Tüm bunlardan uzaklaşacak bir şey, yakın zamanda yeni kripto para birimi sert çatalların sayısının azalmayacağıdır. Aslında, özellikle popüler kripto para birimlerinin söz konusu olduğu durumlarda, bu eğilimin bir süre devam etmesi olasıdır. Bitcoin bunlardan birkaçını gördü ve şimdi sıra Moneroda.

Kripto borsaları için bu forklar ve airdroplar üzerindeki sekmelerin tutulması son derece önemlidir. Bununla birlikte, çoğu fork ve airdropun eşit olarak üretilmediği ve bunların çoğunun işe yaramaz kargaşaya dönüşeceği açıktır. MoneroV’un hangi görüntüde sona ereceğinin şu an itibariyle belirlenmesi çok zordur.

themerkle

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin