Lider derecelendirme şirketi, Bitcoin satın almak için en uygun fıyatı açıkladı
Lider derecelendirme şirketi, Bitcoin satın almak için en uygun fıyatı açıkladı

Bitcoin 10.000 dolara yaklaşıyor: Peki uzmanlar ne diyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Piyasadaki en popüler dijital varlık olan Bitcoin, son saatlerde büyüdü ve farklı borsalarda 8.800 dolara ulaştı. Bu, dijital para biriminin Mayıs 2018’den bu yana elde ettiği en yüksek değerdir.

Bitcoin 10.000 dolara ulaşabilir mi?

Bitcoin, son birkaç hafta boyunca çok olumlu bir aralıkta işlem gördü. Bitcoin, Nisan ayının başından bu yana %100’den fazla büyüdü ve bu eğilimin sonu gelmiyor gibi görünüyor. Uzmanlar ve analistler, Bitcoin’in düzeltme yaşayacağını tahmin ettikleri bir zamanda Bitcoin çok kısa bir süre boyunca 6.400 dolara indi ve birkaç saat önce tekrar 8.800 dolara yükseldi.

Bu, piyasada çok güçlü bir yükseliş hissi bulunduğunu ve yatırımcıların fonlarını en popüler dijital varlığa yatırmaya hazır olduklarını göstermektedir. Açıkçası, bu seviyenin üzerine çıkmak, önümüzdeki haftalarda yükseliş eğilimine devam edebilecek kripto para birimi için çok olumlu olacaktır.

Kripto para birimi analisti Josh Rager’e göre, Bitcoin 8.300 dolarda kapatırsa, 9.600 dolara yükselecek. Ayrıca, bir başka analist ve kripto uzmanı olan Crypto Rand, Bitcoin’in 10.000 dolara ulaşmasını beklendiğini açık bir şekilde dile getirdi.

Bitcoin düzeltmeden önce 10.000’i görür

Voice Over Internet Protokolü geliştiricisi Alex Mashinsky, Bitcoin’in yakın gelecekte 10.000 dolara ulaşabileceğini söyledi. Farklı kripto platformlarındaki short pozisyonların hala oldukça çok olduğunu, bu nedenle pozisyonlarını korumak isteyen kullanıcılar olacağını açıkladı ve şunları söyledi:

Sanırım bir düzeltme görmeden önce on binin üzerine çıkacağız. Çünkü acıyı henüz görmedik. Yatırımcılar pozisyonlarını korumak istiyorlar ve korudukları zaman daha çok Bitcoin alıyorlar.

Kısa vadede Bitcoin için momentum yavaşlamış olsa da, dijital para birimi buharının henüz bitmediğini gösteriyor. Son 24 saatte Bitcoin %6,5’in üzerinde büyüdü ve 151 milyar dolarlık bir piyasa kapitalizasyonuna ulaştı. Aynı zamanda, CoinMarketCap’e göre her bir BTC 8.680 dolardan işlem görüyor.

Usethebitcoin

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin