CoinGecko yöneticisinden 2021 için şoke eden Bitcoin tahmini! 
CoinGecko yöneticisinden 2021 için şoke eden Bitcoin tahmini! 

Bitcoin, 1 trilyon dolarlık piyasa değerine dev teknoloji şirketlerinden nasıl daha hızlı ulaştı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin’in son 24 saatte %7 artmasıyla, kripto varlığı yine 59.000 dolar aralığına geri döndü. Fiyat kademeli olarak yükselirken, bazı insanlar bu varlığın ne kadar güvenilir olduğunu sorguluyor. Donald Trump’ın eski danışmanı Judy Shelton gibi, varlığın “güvenilir bir değer deposu olmadığını” belirtenler, sonunda Bitcoin’i nakde çevirdiklerini belirtti.

Ancak, Beyaz Saray eski İletişim Direktörü Anthony Scaramucci bu fikre meydan okudu. SkyBridge Capital’in Kurucusu, CNBC Squawk Box ile yakın zamanda yaptığı bir röportajda, Bitcoin’in piyasa değerinin diğer şirketlerden “daha hızlı” 1 trilyon dolara yükseldiğini belirtti. Varlığın performansını özellikle e-ticaret devi Amazon ile karşılaştırdı ve Bitcoin’in “öncelikle” daha iyi “çünkü merkezsiz olduğu için” daha iyi yaptığına inanıyor. Ayrıca tamamen ölçeklenen bir parasal ağ ve bir değer deposu olduğunu belirtti.

Varlığı altın ile karşılaştıran Scaramucci, varlığın “birçok yönden” Bitcoin’in sarı metalden “daha ​​iyi” olduğunu belirtti. Popüler bir maksimalist argümanı yineleyerek, kriptonun “saklanmasının daha kolay” olduğunu ve “onu daha hızlı hareket ettirebileceğinizi” söyledi.

Scaramucci daha önce, yıl sonundan önce Bitcoin fiyatı için 100 bin dolarlık bir hedef öngörmüştü. Bununla birlikte, JPMorgan ve Morgan Stanley gibi Wall Street kuruluşları geçtiğimiz birkaç hafta içinde daha BTC yanlısı bir yaklaşım seçtikleri için, tek başına yükseliş eğilimi göstermiyor.

Morgan Stanley’deki mali danışmanlar, dijital varlıkların yükselen bir yatırım yapılabilir varlık sınıfı olarak görüldüğünü ve “eşiğe ulaşıldığını” söyledi.

Ancak spekülasyonlar arasında Scaramucci, Bitcoin tamamen ölçeklendiğinde ve 1 milyar doları aşan benimseme seviyelerine ulaştığında durumun “çok daha az spekülatif” olacağını ekledi.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin