BITBOX, LINK listeliyor. Tron, kutlamak için airdrop düzenliyor
BITBOX, LINK listeliyor. Tron, kutlamak için airdrop düzenliyor

BITBOX, LINK’i listeliyor. Tron, kutlamak için airdrop düzenliyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Singapur merkezli bir kripto borsası olan BITBOX, Japan LINE Corp tarafından başlatılan yeni kripto para birimi LINK’i listelediğini açıkladı. BITBOX, LINK sahiplerine çeşitli airdroplar düzenleyecek. Ayrıca TRON, kutlama için bir airdrop düzenleneceğini açıkladı. BITBOX, LINK’in dijital token topluluğuna faydasını ve entegrasyonunu genişletiyor.

BITBOX, LINK için ödüller düzenleyecek

Japon mesajlaşma uygulaması CEO’su Takeshi Idezawa şöyle söyledi:

Kullanıcıların artık, kullanıcı katılımını ödüllendiren bir token ekonomisi oluşturmasından ve ileriye doğru atılmış büyük bir adım olan BITBOX üzerinde LINK ticaretini yapabilmesinden çok memnunuz.

LINK, üç büyük dijital tokenle (Bitcoin [BTC], Ethereum [ETH] ve Tether [USDT]) işlem görmektedir. Şirket ayrıca, BITBOX’ta işlem ücreti ödemek için kullanıldığında LINK’in minimum taban fiyatının 5 dolar olacağını açıkladı.

Bu ay boyunca BITBOX, ticaret çiftlerine bağlı olarak tüccar ve net mevduat için bir LINK ödül etkinliği düzenleyecek. Platform, daha fazla etkinlik eklemeyi de planlıyor. Bu ödüller, işlem ücretlerini ödemek için kullanılan LINK üzerinde de indirimler sağlayacak.

LINK’i desteklemek için dApps

Ayrıca LINE, kullanıcıların ödüllendirilebileceği ve LINK ile ödeme yapabileceği daha fazla çevrimiçi ve çevrimdışı kanal eklemeyi de amaçlıyor. Bu kanal, LINE’ın sosyal, oyun ve ticaret alanındaki uygulamalarını içeriyor.

Şimdilik, BITBOX’tan işlem gören veya satın alınan LINK tokenleri, bir bilgi paylaşım platformu olan Wizball ve bir tahmin hizmeti olan 4CAST gibi LINE’ın dApp’leri için bir ödeme aracı olarak kullanılabilir.

Şirket, gıda incelemeleri için TAPAS, ürün incelemeleri için Pasha ve yer incelemeleri için STEP dahil olmak üzere yakında daha fazla dApp kullanmaya başlamayı planlıyor.

LINE Tech Plus tarafından işletilen BITBOX, 16 Temmuz’da piyasaya sürüldü ve platformunda yaklaşık 30 token bulunuyor.

Toplam tedarikte, kullanıcı ödülleri 800 milyona sahipken geri kalan kısım LINE Tech Plus rezervlerinde tutuluyor. Bunlar, ekosistemin nasıl geliştiğine göre kademeli olarak verilecek.

bcfocus

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin