Bitbns ve Dash ortaklığa gidiyor - Kripto Para Haber
Bitbns ve Dash ortaklığa gidiyor - Kripto Para Haber

Bitbns ve Dash’ten büyük ortaklık!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Coinmarketcap’a göre dünyanın en büyük 11. kripto para birimi olan Dash, Hindistan merkezli kripto para şirketi Bitbns borsası ile ortaklığa gittiğini duyurdu. Bitbns ve Dash ortaklığı her iki taraf için de büyük önem taşıyor.

Dash, Twitter’da şöyle yazdı:

Hindistan’ın önde gelen borsalarından biri olan @Bitbns ile yeni ortaklığımızı duyurmaktan heyecan duyuyoruz!

Borsada listelenen diğer bazı kripto para birimleri şu şekilde: Bitcoin [BTC], Eter [ETH], NEO [NEO], Pundi X [NPXS].

Bitbns ve Dash ortaklığı neden önemli?

Venezüella’daki finansal hiperenflasyon krizinin ortasında olan Dash için bu ortaklık büyük bir destek anlamına geliyor. Dash tüccarlarını ve etkinliklerini araştıran bir platform olan Discover Dash, Dash destekli tüccarların sayısının 3 bine çıktığını duyurdu.

Bitbns CEO’su Gaurav Dahake borsa ve Dash arasındaki ortaklığı övdü:

Hem Dash hem de Bitbns, kripto para birimlerini dünyanın her yerinden insan için daha erişilebilir hale getirme hedefini paylaşıyor. Bu ortaklık aracılığıyla Hindistan ve tüm Güney Asya bölgesinde bunu başarabileceğimizi umuyoruz. Buna ek olarak, Hintli kullanıcılar için dijital ödemeleri daha sorunsuz bir şekilde sürdürmek amacıyla Dash ile birlikte büyük bir rekabet düzenliyoruz. Kullanıcıların, dijital varlıklarını fiat ve ticarete bırakmaları için en sorunsuz yollardan birini yarattık. Yeni mevduat akışımızda açık bir sipariş verdik.

Dash Core Global’in İş Geliştirme Müdürü Bradley Zastrow da yeni ortaklığın avantajlarından bahsetti:

Bu iş ortaklığından yararlanmak için ve geleceğin bir parçası haline gelmek için çok heyecanlıyız. Ayrıca ana odak alanlarımızdan biri olan InstantSend desteği konusunda da büyük bir heyecan duyuyoruz. Bunu küresel çapta borsalarda daha fazla kurabilirsek daha fazla ağa bağlı likidite geliştir ve hem tüccarlar hem de borsalar için fırsatları artırabiliriz.

bcfocus

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin