Abu Dabi, kripto para için uluslararası düzenlemeler getiriyor
Abu Dabi, kripto para için uluslararası düzenlemeler getiriyor

Abu Dabi, kripto para birimleri için uluslararası düzenlemeler getiriyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Abu Dabi, kripto para birimleri için uluslararası düzenlemeler getiriyor. The National, geçtiğimiz günlerde Abu Dhabi Global Market’in Finansal Hizmetler Düzenleme Kurumu (FSRA) CEO’su Richard Teng’in, yasadışı faaliyetlere karşı savaşmak için daha sıkı uluslararası kripto para düzenlemeleri yapılmasını istediğini bildirdi.

Abu Dabi, kripto para hakkındaki manipülasyonun önüne geçmek istiyor

Kripto para birimleri çeşitli manipülasyona maruz bırakılıyor. Bunlardan bazıları aşırı volatilite ve güvenlik açığı. Teng, küresel olarak kabul edilmiş bir düzenleme yürürlüğe girdiğinde, bu durumun mal ticaretini daha güvenli ve dolayısıyla daha cazip hale getirebileceğini düşünüyor.

Teng şöyle söyledi:

SEC (ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu), İngiltere Hazinesi, Finansal İdare Kurumu ve Bank of England gibi küresel düzenleyicilerin yanı sıra Singapur, Hong Kong ve Japonya’daki düzenleyicilerle paylaştığımız kapsamlı bilgi alışverişimize güvenebileceğimizden eminiz. Bu riskleri ele almalı ve bu varlık sınıfına daha fazla güven getirmeliyiz.

Geçtiğimiz yıl Abu Dhabi Global Market, ICO’ların “özel yatırımlar” olarak görülmesi ve kripto paraların meta olarak görülmesi gerektiğini öne sürerek kripto para ve ICO’ların nasıl ele alınacağı konusunda kılavuzlar yayınladı. Bu açıklama, onları yeni dijital varlıklar hakkında rehberlik eden ilk kişilerden biri haline getirdi.

Bu çağrı, kripto paranın küresel bir fenomen olmasından dolayı ve uluslararası kurallar üretilmesi gerektiğinden makul bir çağrı gibi görünüyor.

chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin