bitay airdrop

Bitay airdrop kampanyasıyla anında 20 TL kazanabilirsiniz

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Türkiye’nin en gelişmiş kripto para alım satım işlemleri için ileri düzey trade sistemi kullanan borsalardan biri olan Bitay, aynı zamanda kullanıcılarına anlaşmalı üye işyeriyle dijital para yoluyla masrafsız ve anlık para transferi hizmeti sunuyor. Şimdi ise Bitay kripto para borsası, yeni bir airdrop kampanyasıyla karşımıza çıkıyor.

5 Kasım başlayan Bitay airdrop kampanyası 30 Kasım tarihine kadar sürecek ve referanslı üye olanların KYC’li kayıt olmaları durumunda anında 20 TL kazanmalarını sağlıyor. 20 TL ilk kullanıcı ödülüne sahip olmak için ise referans linkinden üye olmak ve KYC –kimlik ve adres doğrulama- işlemini tamamlamak.

Bu kampanyayla kullanıcı tabanını daha da arttırmayı amaçlayan yüzde 100 yerli sermayeli ve kendi bünyesinde yazılım ekibine sahip olan Türk kripto borsası Bitay, ileri düzey trade sistemini tüm kripto para ilgillerinin deneyimlemesini istiyor. Ayrıca platformun hem web hem de mobil uygulamayla kullanımı mümkün.

Siz de Bitay kripto para borsasında güvenli şekilde dijital para ticareti yapmak isterseniz referans linkimizle üye olabilir, böylece 20 TL ödülünüzü alabilirsiniz.

20 TL ödüllü kayıt için Bitay referans linki

Not: Bitay kampanyası referans linki başına 1.000 TL ile sınırlı olduğundan, referans linkimizle üye olan ilk 50 kişi 20 TL ödül kazanacaktır.


Buraya tıklayarak Binance borsasında yüzde 15 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açabilirsiniz!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin