TapJets’te uçuşunuzu artık Ripple ve Litecoin ile yapabileceksiniz!

Uçuşunuzu artık Ripple ve Litecoin ile yapabileceksiniz!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Amerika merkezli havacılık şirketi TapJets, 3 günlük bir Twitter anketinden sonra Ripple ve Litecoin ile ödemeleri kabul etmeye başlayacak. Bu uygulamayla uçuşunuzu artık Ripple ve Litecoin ile yapabileceksiniz!

TapJets’te uçuşunuzu artık Ripple ve Litecoin ile yapabileceksiniz!

Bitcoin ile ödemeleri kabul eden şirket, Twitter aracılığıyla düzenlediği anket sonucuna göre, iki yeni kripto para birimini ödeme olarak kabul edeceğini duyurdu. 15 Mayıs’ta bir anket başlatan TapJets, kullanıcılarına hangi kripto paralar ile ödeme yapmayı tercih edeceklerini sordu. Anket TapJets topluluğunda heyecan yarattı.

Anket, 57 binden fazla kişinin katılımıyla ciddi bir ilgi topladı. Anket seçeneklerinde Ripple, Verge ve Litecoin‘e yer verildi. Anket sonucuna göre yüzde 44 oy ile Ripple zirvede yer alırken, Litecoin yüzde 35 oyla ikinci ve Verge yüzde 21 oy ile üçüncü oldu. Anket sonucunda sonra TapJets konuya yönelik şu açıklamayı yaptı:

İnsanlar oylarını kullandı ve onların görüşlerini öğrendik. TapJets artık Ripple ve Litecoin ile ödemeler için gerekli altyapı geliştirmeleri üzerinde çalışacak. Ripple ve Litecoin ekipleri ile iletişime geçerek en kısa sürede bu konuyu çözüme kavuşturmak istiyoruz. Amacımız bu kripto paraları 1 Haziran tarihi itibariyle ödeme olarak kabul edebilmek. Litecoin ekibi ile iletişim halindeyiz, Pazartesi günüde Ripple geliştiricileri ile görüşeceğiz.

İyi haberlere rağmen, üç kripto parada kırmızı alanda işlem görmekte

Twitter anketindeki üç kripto para seçeneğinin rastgele seçilmediğine dikkat çekmek gerekir. Şirket, müşterilerinin talepleri doğrultusunda bu kripto paraları seçtiklerini belirtti.

Verge topluluğundan gelen talebi de geri çevirmek istemeyen TapJets’in CEO’su Eugene Kesselman yakında Verge de dahil diğer kripto paraları platformlarına ödeme seçeneği olarak ekleyeceklerini söyledi. Görünüşte iyi haberlere rağmen, üç kripto parada son 24 saat boyunca kırmızı alanda işlem görmekte. Yazım sırasında Ripple, %1,8 oranında düşüşle 0,68 dolar seviyelerinden, Litecoin %1,8 oranında düşüşle 132,8 dolar seviyelerinden ve Verge ise %7 oranında düşüşle 0,05 dolardan işlem görüyor.

En güncel haberleri Facebook sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Bitcoinist

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin