Birleşik Arap Emirlikleri, ilk resmi kayıtlı kripto borsası ile gündemde.
Birleşik Arap Emirlikleri, ilk resmi kayıtlı kripto borsası ile gündemde.

Birleşik Arap Emirlikleri’nden dev hamle: İlk resmi kayıtlı kripto borsası geliyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Al Zarooni Grubu ve Crypto Bulls, Birleşik Arap Emirlikleri’nin ilk resmi kayıtlı kripto borsası Crypto Bulls Exchange’i hayata geçirmek için güçlerini birleştirdi.

“İlk resmi kayıtlı kripto borsası bir dönüm noktası olacak.”

AI Zarooni Vakfı’nın başkanı Al Zarooni, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

Kripto ve Blockchain endüstrisindeki tüm finansal teknisyenler ve yatırımcılar bu gelişmeyi dört gözle bekledikleri için küresel yatırım fırsatı elde etmek için bir dönüm noktası olacak.

Girişim, Al Zarooni Vakfı, Crypto Bulls ve Gulf Coin Gold (GCG) arasındaki iş birliğinin bir sonucu olarak göze çarpıyor. Crypto Bulls borsasının kurucusu Shasha Gupta, BAE’deki kripto endüstrisinin büyümeye devam ettiğini söyledi. Son altı ayda, 200.000’den fazla tüccar borsaya katıldı. Borsa, daha fazla ayrıntı bildirilmese de BAE’nin yerel para birimi Arap Emirliği dirhemini (AED) kullanarak fiat ticaret çiftleri sunacak.

Asya ve Orta Doğu’daki yatırımcılar hedefleniyor

Gupta, BAE hükümetinin yardımıyla, Crypto Bulls’un potansiyel olarak Asya’daki ve Orta Doğu’daki yatırımcıları çekebileceğini sözlerine ekledi.

Ripple geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, yıl sonundan önce Dubai’de bir ofis açarak Orta Doğu’da genişleme planlarının başlatıldığını duyurmuştu.

chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Anket: Almanların dörtte biri kripto para birimlerini kullanmak istiyor

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin