Birleşik Arap Emirlikleri, ICO'ların piyasaları desteklemesine izin verdi
Birleşik Arap Emirlikleri, ICO'ların piyasaları desteklemesine izin verdi

Birleşik Arap Emirlikleri, ICO’ların sermaye piyasalarını desteklemesine izin veriyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Reuters’in raporları, Birleşik Arap Emirlikleri’nin gelecek yıl şirketlerin para toplama yöntemini sermaye üretmenin yeni bir yolu olarak kullanmasına olanak tanıyan ilk para tekliflerini (ICO’lar) tanıtacağını bildirdi. Birleşik Arap Emirlikleri, ICO’ların sermaye piyasalarını desteklemesine izin verecek.

Menkul Kıymetler Kurumu (SCA) başkanı Obaid Saif el-Zaabi şöyle söyledi:

Birleşik Devletler Menkul Kıymetler ve Emtia Kurumu (ESCA) yönetim kurulu, ICO’ları menkul kıymetler olarak kabul etti. Planımıza göre, 2019’un ilk yarısında sahaya ilişkin düzenlemeleri yapacağız.

Birleşik Arap Emirlikleri, ICO düzenlemesine gidiyor

ESCA, uluslararası danışmanların yardımıyla ICO’lar için düzenlemeler hazırlıyor ve ticaret platformları geliştirmek için Abu Dabi ve Dubai’de hisse senedi piyasaları ile çalışıyor.

Bu hareket, son birkaç yıldır hisse senedi piyasalarının zayıflaması ve düşük petrol fiyatlarının bir sonucu olarak ortaya çıktı ve bu durum Körfez Arap bölgesinde halka arzların gerginleşmesine neden oldu.

Geçtiğimiz günlerde Dubai’nin, BAE’nin para birimi dirhem tarafından desteklenecek olan kendi stablecoini Emcash’i başlatmaya hazır olduğunu bildirdi.

chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin