Brian Kelly: “Bitcoin, bir makro ticarete başlıyor.”
Brian Kelly: “Bitcoin, bir makro ticarete başlıyor.”

Brian Kelly: “SEC ertelemesi kararına dayalı kripto satışı hatalı bir karar.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

CNBC Fast Money programında konuşan Brian Kelly, kripto para satışlarının ETF konusunda SEC ertelemesi kararına dayalı olmaması gerektiğini açıkladı.

Aynı zamanda kripto yatırım fonu BJCM’nin kurucusu ve CEO’su olan Kelly, SEC tarafından piyasa tarafından da beklenen Bitcoin ETF kararının ertelenmesinin kitlesel satış için bir neden olmaması gerektiğini düşünüyor. Dahası, Kelly gecikmenin beklendiğini konusunda oldukça iddialı:

Bitcoin 5800 dolardan muazzam bir tırmanış yapmıştı. Ve bunların hepsi gerçekten de insanların bir ETF olacağına inandıkları için oldu. SEC, bu kararı şimdi yeniden gündeme getirerek şimdi 30 Eylül’e kadar erteledi.

Kelly ayrıca 30 Eylül’de verilecek olan kararın da kesin bir cevap getirmeyeceğine inandığını açıkladı:

Küçük bir spoyler uyarısı: 30 Eylül’de, piyasa yeniden hazır olmadığı gerekçesiyle SEC tekrar erteleyecek ve bana göre SEC, henüz sorularının tüm cevaplarını almadı.

Brian Kelly: “SEC ertelemesi kararından çok daha önemli olan olumlu gelişmeler bulunuyor”

Kelly, Bitcoin’in erteleme açıklamasının ardından “biraz satış” yaşadığını belirterek, satış yapan kişilere direkt şu şekilde hitap etti:

Bu karardan sonra bugün satıyorsanız, kriptoya yatırım yapmak yanlış bir yoldur. Bu hikâyenin bir ETF’den çok daha fazlası var.

Kripto piyasasına daha geniş bir perspektiften bakmanın daha doğru olacağını söyleyen Kelly, piyasa biraz araştırıldığında birçok olumlu haberin varlığından söz ediyor. Bunlara örnek olarak ise Bakkt duyurusundan tutunda geleneksel piyasalardaki kritik zamanlarda yatırımcıların kripto piyasasına girmeyi tercih etmesinden bahsediyor.

Tüm bu olumlu gelişmelerin yanında erteleme kararının oldukça küçük bir gelişme olduğunu üzerine basa basa vurguluyor. Bu kararın piyasanın temelini değiştirecek kadar güçlü olmadığını söylerken bu karar sonrası piyasanın kösteklemesini gülünç buluyor.

chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin