Propy şirketi, Binance Coin'in büyük bir değer deposu olduğunu belirtiyor
Propy şirketi, Binance Coin'in büyük bir değer deposu olduğunu belirtiyor

Propy şirketi, artık ev satışlarında Binance Coin’i kabul ediyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Blockchain ile gayrimenkul satın alma ve satma olanağı sağlayan Propy şirketi, bugün ev satın almak için Binance Coin’i (BNB) kabul edeceğini açıkladı.

Propy şirketi, Binance Coin’in büyük bir değer deposu olduğunu belirtiyor

Propy heyecanla haberleri paylaştı. BNB’yi kabul etmeye karar verdiklerini açıkladılar. Çünkü kripto paranın, programlanabilir paraya dönüşecek büyük bir değer deposu olduğunu düşünüyorlar. BNB şu anda piyasa değeri (1,2 milyar) bakımından 14. sırada ve en popüler ve saygın kripto para borsalarından birini temsil ediyor. Bu nedenle Propy’un BNB’yi kendi platformuna entegre etmeyi seçmesi şaşırtıcı değil.

Propy, “küresel şehirlerdeki emlak listelerini birleştirebilecek ve standartlaştırabilecek tek platform” olduğunu iddia ediyor. Blockchain tekniğini kullanarak, daha hızlı, daha güvenli, daha verimli bir anlatıya ve kolay evrak ve kripto para ile gayrimenkul yatırımına olanak sağladığını iddia ediyor. Web sitesine göre şirket ABD, Çin, Rusya, BAE ve Londra’da faaliyet gösteriyor.

Binance CEO’su CZ, Propy’e teşekkür etti

Binance CEO’su CZ, Propy’e teşekkür etti ve şirketi Çinli alıcılara tanıtacağını belirtti. CZ, kripto paraların özellikle BNB’nin benimsenmesi için aktif olarak çalışıyor. CZ’nin sahip olduğu etki nedeniyle, bazı şirketler BNB’nin bir pazarlama hareketi olarak entegrasyonunu bile düşünebilir.

https://twitter.com/cz_binance/status/1049886129657397248

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin