CoinJar Borsası, kripto para endeks fonu başlatıyor
CoinJar Borsası, kripto para endeks fonu başlatıyor

Bir kripto para endeks fonu daha geliyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Avustralyalı kripto para birimi borsası Coinjar, ülkenin ilk kripto para endeks fonunu başlattı. Kripto para endeks fonu büyük çaptaki yatırımcılara sunulacak.

CoinJar Borsası, kripto para endeks fonu başlatıyor

Coinjar’ın Dijital Para Fonu Bitcoin ve diğer kripto paraların fiyatlarını takip edecek ve saklama sorumluluğuna dahil olmak üzere başarı veya risk olmaksızın kripto para biriminde işlem yapmayı sağlayacak. Coinjar CEO’su Asher Tan, konuya yönelik şunları söyledi:

Tarihsel olarak, dijital para birimleri bu tür hisse senedi ve sabit gelir sağlayan geleneksel varlık sınıfları ile düşük korelasyon ile sermaye büyümesinin alternatif kaynaklarını sağladı. CoinJar Dijital Para Fonu, yatırımcılara kolay bir yol sağlar. Cüzdanları veya özel anahtarları kendi kendine yönetmeye gerek kalmadan tek bir yatırımla dijital para birimleri elde edebilirsiniz.

Fonda iki farklı sınıf mevcut

Endeks fon, ilk işlem için yatırımcılardan en az 50.000 AU dolar depozito ister. Fonda iki farklı sınıf mevcuttur. Bitcoin Sınıfı, sadece yatırımcılara Bitcoin (BTC) fiyat hareketlerini sağlar. İkincisi Karma Sınıf, Bitcoin’in fiyat hareketlerinin yanı sıra Ethereum (ETH), Ripple (XRP) ve Litecoin (LTC) fiyatlarını da izler.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin