Bir iddiaya göre Coinbase Bitcoin ETF işlemlerine başlayabilir
Bir iddiaya göre Coinbase Bitcoin ETF işlemlerine başlayabilir

Bir iddiaya göre Coinbase Bitcoin ETF işlemlerine başlayabilir

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin’in vadeli işlemler alanı genişlemeye devam ediyor. Amerika’da başlayan ilk ETF sonrasında farklı ülkelerde adım atmaya başlamıştı. Son olarak Avusturalya, Bitcoin ETF işlemlerine başlayacaklarını açıklamıştı. Son gelen haber ise, kripto piyasasının önde gelen borsası olan Coinbase Bitcoin ETF işlemlerine başlayabileceği söylentisi oldu.

Amerika ve piyasanın önemli kripto para borsası olan Coinbase, yeni ve güçlü bir adım atmaya hazırlanıyor. ETF alanına göz kırpan Coinbase “BITO” ticaretini destekleyeceği haberi geldi. İddianın gerçeklik payı ise oldukça yüksek. Çünkü açıklama piyasanın önde gelen ismi tarafından yapıldı. ETF dünyasıyla yakından ilgilenen Eric Balchunas bir Tweet paylaştı. Balchunas’ın yaptığı paylaşımda Coinbase Bitcoin ETF için hazırlandığını vurguladı.

ProShares yatırım fonu ilk Bitcoin vadeli işlemleri başlatmıştı. 19 Ekim Salı günü New York borsasında ilk ETF yatırımcılara sunulmuştu. Hatta 1 milyar dolarlık yatırım alarak günlük açılışta rekor kıran ikinci değerli varlık olmuştu. Bu daha sonrasında spot tarafına da olumlu yansımıştı. Daha sonrasında Valkyrie ikinci ETF’i başlattı. Grayscale gibi şirketlerde ETF için görüşmelere başlamıştı.

Coinbase Bitcoin ETF için Eric Balchunas uyardı

Bitcoin vadeli işlemler bir anda popüler hale geldi. Şirketler adeta ETF onayı alabilmek için yarışıyor. Ancak Eric Balchunas, ETF’in o kadar da avantajlı olmadığını paylaştığı mesajda dile getiriyor. Eric Balchunas,

Coinbase Bitcoin ETF işlemlerini desteklemek istiyor. Evet bu güzel haber. Ancak ETF işlemleri yapabilmek için kim yüzde 1,49 işlem ücreti ödemeyi kabul eder ki? ETF’lerin kripto dünyasını sallayacağını düşünüyorum. Ben olsam senaryolara karşı Coinbase’i uyarmak istiyorum.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin