Einsteinium (EMC2) tokeni açıkça risk altında!
Einsteinium (EMC2) tokeni açıkça risk altında!

Bir hacker, Einsteinium (EMC2) tokenine yüzde 51 saldırısı düzenleyeceğini duyurdu

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para dünyasında, %51 saldırısı olarak bilinen büyük bir tehdit var. Bu tür saldırılara çok sayıda kripto para maruz kaldı ve 2018 yılı bu bakımdan diğer yıllardan farklı değildi. Şimdi bir kullanıcının önümüzdeki hafta Einsteinium (EMC2) parasına saldırmak niyetinde olduğu anlaşılıyor. Ayrıca etkinliğin Twitch’te yayınlanacağı belirtiliyor.

Birçok kripto paranın temel problemi yüzde 51 saldırıları

Daha küçük piyasa hacmine sahip olan kripto paralar için, tartışılması gereken çok sayıda tehdit var. Bir kripto araya genel bir ilginin olmaması, fiyatının önemli ölçüde dalgalanmasına neden olur. Düşük işlem hacimleri genellikle, son birkaç yıl içinde kripto para biriminde daha az yaygın hale gelen pump ve dump döngülerine yol açar.

Ne yazık ki, şu anda pek çok kripto paranın problemi bu değil. 2018’in tamamında olduğu gibi, ağları bozmaya çalışan ve hatta bu süreçte çift harcama saldırılarını tetikleyen %51’lik saldırılarda bir artış var. Sadece bu yıl birkaç olay meydana geldi ve yeni bir saldırı ufukta gibi görünüyor.

Einsteinium (EMC2) tokeni açıkça risk altında!

Son bir Reddit yayınına göre, Team-periwinkle olarak bilinen kullanıcı, Einsteinium kripto parasına karşı %51’lik bir saldırı gerçekleştirmeyi planlıyor. Bu proje küçük piyasa değerine sahip bir altcoin ve görünüşe göre kullanıcının bu kripto para ile bir sorunu var. Kullanıcı, bu %51’lik saldırının önümüzdeki hafta gerçekleştirileceğini iddia ediyor. Ayrıca olay Twitch platformunda canlı olarak yayınlanacak. Ancak Twitch platformunun bu tür olayların yayınlanmasına izin vermesi olası görünmüyor.

Başlangıçta amaç, bu saldırıyı Bitcoin TestNet’ine tanıtmaktı. Görünüşe göre kullanıcı, gelecekte daha fazla soruya yol açacak başka para birimlerine de saldırmak istiyor. Sorunları daha da kötüleştirmek için, kullanıcının bu özel saldırıları finanse etmek isteyen kullanıcılardan bağış istemiş olduğu da anlaşılıyor. Kripto dünyasında bu tarz eylemlere sıklıkla rastlanmaz. Çünkü  bu endişe verici bir eğilim ve kısa sürede sonlanmasını umut ediyoruz.

Nulltx

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin