Blockchain destekli cep telefonları Finney olarak adlandırılacak
Blockchain destekli cep telefonları Finney olarak adlandırılacak

Bir Güney Koreli elektronik devi daha Blockchain telefonu piyasasında!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Güney Koreli elektronik üreticisi LG Corporation’ın yakında Blockchain telefonu piyasaya süreceği söyleniyor.

Samsung’dan sonra LG’de Blockchain telefonu piyasasında

The Block’un yerel haber organı olan IT Chosun’a göre, şirket merkezi olmayan uygulamalar (dApps) ve Blockchain şirketlerine ilişkin pazar araştırmasını tamamladı. Haberin kaynağı, “LG’nin Samsung’un inovasyon girişimine yanıt vermesi muhtemel” diye ekledi.  Kaynak bir başka IT Chosun yetkilisine, şirketin “herhangi bir farklılığa sahip olmayan akıllı telefonlara Blockchain uygulamak için mücadele ettiğini” söyledi.

Daha geçen hafta LG’nin büyük rakibi Samsung, Galaxy Note 10’un bir çeşidi olarak “KlaytnPhone” olarak adlandırılan başka bir Blockchain dostu akıllı telefon daha başlattı. Şu anda yalnızca Güney Kore’de bulunan telefon, Kakao’nun Blockchain iştiraki GroundX’in Blockchain platformu Klaytn’ın adını aldı ve 1.000 dolardan başlayan fiyatlarla satılıyor. Samsung, bu yılın başlarında bir kripto para birimi cüzdanı ve dApps sunan Galaxy S10 akıllı telefonunu da piyasaya sürdü. Şirket ayrıca bu özellikleri bütçe zincirine daha fazla insan çekmek için Galaxy telefonlarına kadar genişletmeyi planlıyor.

Theblockcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin