dijital varlik saklama hizmeti
Bir dijital varlık saklama hizmeti de Winklevoss kardeşlerden geliyor!

Bir dijital varlık saklama hizmeti de Winklevoss kardeşlerden geliyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Winklevoss kardeşler dijital varlıkların depolanması için yeni bir patent başvurusunda bulundu. Winklevoss kardeşlerin aldığı bu aksiyon, tüm kripto piyasası için uygun bir saklama çözümünün önemini vurguluyor. Winklevoss kardeşlerin dijital varlık saklama hizmeti sunması kripto piyasasına olan güveni arttırma potansiyeli açısından oldukça önemli bir gelişme.

Dijital varlık saklama hizmeti için yeni bir sistem

Cameron ve Tyler Winklevoss’ın sahibi olduğu Winklevoss IP LLC şirketi, dijital matematiğe dayalı varlıkların güvenli bir portalda depolanması için bir sisteme bağlı koruma çözümleri sunan bir patent başvurusunda bulundu.

Uygulamaya göre, çözüm, bir dijital varlık hesabının “çok sayıda kullanıcı” arasında bölünmesini sağlayan yeni bir metot içeriyor. Bu hesaplar “çoklu imza” olarak adlandırılıyor ve bir işlemin onaylanması için bir dizi kullanıcıya ihtiyaç duyuluyor. Bu durum ise çok daha yüksek bir güvenlik saplıyor.

Uygulama detayları şu şekilde:

Yapılanmalarda, çoklu imza hesabına ait özel anahtarlar, bir işlemi birlikte yetkilendirmek zorunda olan çok sayıda kullanıcıya dağıtılabilir. Yapılanmalarda, çoklu imza hesabına ait özel anahtarlar, örneğin, erişilmesi zor olabilen ve daha kolay elde edilebilen anahtarların kaybolması durumunda kullanılabilen, güvenli depolamada yedek olarak saklanabilir.

Güvenilir saklama çözümü ihtiyacı

Uzmanlar, güvenilir bir saklama çözümünün önemini daha önce vurgulamışlardı. Temmuz ayının başlarında, önde gelen kripto para yatırımcısı Mike Novogratz, güven kaynağından dolayı fiyatların bir sonraki hamlesinin hızlanabileceğini kaydetti.

Novogratz CNBC’nin “Cryptotrader” adlı programında şunları söyledi:

Bir sonraki hamlenin güvenilir bir kaynaktan gözaltına ihtiyacı olacağını düşünüyorum. […] Eğer Wisconsin eyaletindeysem, işimi BitGo adında bir şirkette riske atmayacağım.

Goldman Sachs ise kısa bir süre önce, kripto para fonları için saklama hizmetleri sunmayı düşündüğünü açıkladı.

livebitcoinnews

 

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


UYARI: Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin