rusya sber bank
ABD ve Rusya’nın dev bankaları bu kripto para için ortaklık kuruyor

Bir devlet destekli kripto para daha geliyor: Rusya bir kripto para çıkarmayı düşünüyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Rusya’nın Finansal Piyasalar Komitesi Başkanı Anatoly Aksakov, yerel haber kanalı Govorit Moskva’ya göre komitenin Rus rublesine bağlı bir devlet destekli kripto para çıkarma kapasitesini incelediğini söyledi.

Bir devlet destekli kripto para, Rusya’da çok şeyi değiştirebilir

Aksakov, hane halkı borcunun artmasıyla ilgili düzenlenen basın toplantısında devlet destekli bir kripto parasının başlamasına olan inancını dile getiriyor ve  bunun “rubleye endesklenmiş bir kripto para birimi” olacağını belirtiyor.

Bir kripto para biriminin çıkarılacağına inanıyorum. Ancak güvenli bir kripto para birimi olacak. Bazı bankalara belirli bir miktar para yatırılır ve bankalar uygun miktarda kripto araçları verir. Bu para biriminin oranı ruble ile bire olacak.

Moskova merkezli haber ajansı  MSKAgency Aksakov’in, kripto para biriminin, fiat tarafından desteklendiği için merkez bankası tarafından da destekleneceğini açıkladığını bildirdi. Ayrıca Aksakov, kripto para birimi ihraç etmek için Blockchain kullanılmasının “umut verici” olduğunu da ekliyor.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin